divendres, 15 d’abril del 2011

17 MARÇ. NIT DE DISFRESSES

Com ve sent tradició a la nostra falla, el dia 17 de març, fem el ball de disfresses. Any rere any, tots intentem aguditzar al nostre ingeni per a disfressar-nos d’allò que més ens agrada i a la volta que siga una disfressa original i perquè no, divertida (a la par que barata ja que ixos dies solem quedar-nos més tiesos que la moixama jejejeje). Hi han moltes comissions que opten per fer una nit temàtica, però a la nostra, és per lliure o com a molt per colles, (pense que per a fer un tema ja esta la cavalcada del ninot, es més divertit poder disfressar-te per un dia d’allò que més t’agrade, però com en tot per a gustos, colors …) Bé, aquest any no volia la típica disfressa, que vas a la botiga i te la compres, o que et poses tota de negre i segons els complements pots anar d’una cosa o d’altra, aquest any em venia de gust una cosa diferent, però també que fóra divertida. Un dia assatjant per als play backs del cau, la meua amiga “MORALITA” i jo parlarem d'una disfressa especial, diferent, atrevida i original, quedàrem d’acord, aniríem de :“LADY GAGA” (al final com poguereu apreciar, sols hi va haver una LADY GAGA). Hora d’anar al cau per a sopar, tothom optà per sopar disfressat, però com jo anava a lluir una disfressa prou “llamativa i transgressora” vaig decidir disfressar-me després, quan la gent ja duria alguna copeta i ja no hem donaria tanta vergonya….. Una volta disfressada, vaig fer un breu sospir i vaig ixir cap al cau, del qual sols hem separa un carrer (que aquella nit i en aquell moment se'm va fer més llarg que un dia sense pà), i resulta que s’havia incendiat un contenidor de recilclatge i hi haurien unes 20 persones entre policies i bombers, i jo disfressada de LADY GAGA en aquell moment si que vaig necessitar que la terra hem tragara però de valent!!. Una vegada al cau, alguna risa per ací, alguna foto per allà (aquella nit era una reina del pop jejejej) i casualment, al descans de l’orquestra, va sonar una cançó de la nomenada artista, i de sobte hem vaig vore dalt l’escenari com si fóra ella ballant i cantant sense “reparos”, i amb la gent animadíssima fent vídeos i fotos, com si fóra el concert que va donar fa poc a Barcelona. Aquest any, hi ha hagut molta varietat de disfresses : de cabareteres/os, de botella de cassalla, de motero ,de xarangueres, de vidues, de”la naranja mecánica”, de la mort, de sevillanes… pense que la participació cada vegada es més alta (també perquè a l’endemà molta gent ja comença a agafar vacances i es nota que la gent té ja moltes ganes d’encedre la metxa i de que no pare) A mi, particularment és una nit que cada any m’agrada més , però no crec que sols a mi sinò a tots els xuquerets, es nota que cada vegada li donem molta més rellevància, i cada any es queda molt més “XUQUERÍSSIMA” Per a finalitzar volia donar l’enorabona als guanyadors : -- Individual, la nostra gran PELAYA -- En grup, els cabareters!!

PD: per si no ha quedat prou clar al article, hem vaig disfressar de LADY GAGA i no de xica de moral relaxada com es va rumoretjar per el cau… ahí queda eso!!


* HO HA ESCRIT ÀNGELES ll

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GUAPA,GUAPA I GUAPA, AY LA MEUA GELES, ERES AUTENTICA, EXPLOSIVA I SUPER-XUQUERERA... ANABES MOL GUAY.
EL ARTICLE ESTA XULISIM, I HAS DESCRIT EIXA NIT IGUAL QUE CUALSEVOL XUQUERER AGUERA ANAT A CONFESARSE AMB TU. GRASIES GUAPA

dúlia ha dit...

L'article, súper bo, i la disfressa, èxit total. Va ser una nit molt divertida i, encara que ja ho hem dit 1.000 voltes, NO ANÀVEM DISFRESSADES DE CABARETERES SINÓ DE CAMARERES, perquè ens tocava barra i pensàrem que seria divertit. El que passa és que Soni s'arreà eixa "raja" en la falda, les mitges de rejilla i la perruca rosa i clar... ens feren a totes igual (ai, la meua Soni, mira que la vull).

Carla Moralita ha dit...

si, si Duli, ven critiaqueta i ara ho vols arreglar, que'l pareix Soni? jajajajajajajaja, jo ja tinc la disfressa per a l'any que be.

angeles ll. ha dit...

jajajajaa!! gràcies, la veritat es q no savia per on tirar-li... ni com enfocar-lo, aixina es q vaig decidir escriure'l en primera persona!!
salutacions!

Anònim ha dit...

Anaves molt XULA , com tu eres Autentica.Em va agradar molt la teua disfresa tens molt bon sentit d´humor, no deixes de ser com eres

ELI

fanny ha dit...

ai angeles eres mala crac total que tu no volies que et veguera molta gent i et va vore tota sueca jajajaja.anaves molt guay pero que sapiau que les camareresfereu xantaje pa que vos votaren aixina que TONGO TONGO TONGO!!!!!!!!!.JEJE.

Carla ha dit...

Visca la lady Gaga Xuquereta!! Enhorabona per l'article.

Martí ha dit...

El article ha quedat de categoría. Àngeles eres una crack. Escribint i disfresante. Anabes de Lady Gaga total, o no.., millor encara, mes que total, esta vegada la copia superà l' original, per que tu eres mil vegades mes guapa qu' ella, tu eres xuqerísima i ella no. En quant a la nit de disfreses per a mi sempre es una nit molt especial on me ric amanta i meu pase de categoría, i enguany meu pasi de "lujo", que diuen ara els xicons moderns.

ROUS ha dit...

DE LUJO GELITA ...... GUAPISIMA COM TU ERES PER DINS I PER FORA . BESETS .

MAYTE ha dit...

ENHORABONA WAPA PER EL ARTICLE QUE ENS HAS FET, QUE TU ASI QUE VALS , DESPRES DIUS QUE NO SAPS ESCRIURE I ENS HO RELATES DE CATEGORIA , SAPS QUE PODRIES SER UNA BLOGERA MES I TU HO SAPS....
EN FI , LA TEUA DISFRESSAA MOLT ORIGINAL ,I EL ARTICLE MOLT BEN REDACTAT ,JAJAJAJAJ, EN FI QUE AIXO....
ENHORABONA PER EL TEU NEBODET, PER EL ARTICLE , PER LA DISFRESSA I COM NO.... PER DEDICARNOS UN RATET A ESTE BLOG QUE ES DE TOTS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.