dijous, 14 d’abril del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... LAURA

COM QUE EL MÉS D'ABRIL VE CARREGADET D'ANIVERSARIS, ANEM A CONTINUAR FELICITANT ELS NOSTRES XUQUERETS.

AVUI ÉS EL TORN D'UNA XUQUERETA MOLT VOLGUDA PER TOTS, HA SIGUT 2 ANYS CONSECUTIUS FALLERA MAJOR, PORTA ENDAVANT UNA TASCA AMB MOLTA RESPONSABILITAT A LA FALLA I COM NO ÉS LA "CAPI" DE LA COLLA DE LES GLAM, I COM A TAL NO ES MEREIXIA ALTRA COSA QUE SER PORTADA D'UNA PRESTIGIOSA REVISTA.........ELLA NO ÉS ALTRA QUE LAURA.

I EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS PERÒ EN ESPECIAL EN EL MEU, QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL EN COMPANYIA DELS TEUS.







MOLTÍSSIMES FELICITATS GUAPA!!!!!!!!!!!!!

13 comentaris:

MADUIXANA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
CARLA MORALITA ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS LAURA!!!! BESETS MARYLIN.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS LAURA, ARTISTA COM LA QUE MES, PUES ENGUANY HAS TINGUT UNA ACTUACIO DE CINE. MOLS BESETS GUAPA, I JA TENIM GANES DE VORE COM ENS SORPREN AL ANY QUE BE. BESSETS I FELICIDADES DE PART DE J.P., AÏDA I MEU

dúlia ha dit...

El muntatge està súper guay, sembla de veritat i tot. Moltes felicitats Laura, espere que enguany siga un any molt bonic i especial per a tu i que vaja tot molt bé.

Nelo ha dit...

Moltes felicitats Laura. A mi m'agrada més la teua imatge que la del muntatge (que està ben fet).

marieta ha dit...

Moltissimes felicitats pel teu aniversari, que passes un dia meravellos i que eixe marit tan guapo que tens el sorprenga amb alguna coseta.
Be, ja heu celebrarem tot, els anys, el soparet que tenim parlat i eixa coseta xicoteta que hi ha per ahi. Un beset molt fort.

mayte ha dit...

bon aniversari lauretaaaaaa, i cuidat molt i deixa que e t cuiden

Gorgo ha dit...

Felicitats Laura que pases un bon dia. Besets.

Martí ha dit...

Moltes felicitats Laura!!! Espere que te vaja tot com tu te mereixes i que sigues molt felis. Eres la Capi? no..., ¡la Reina del Glam!Carismática fallera, artista i volcada en la Falla. Que sigues molt felis i que cumplisques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres.

fanny ha dit...

hay GLAM!!mira que eres divina,moltes felicitats amb un poc de retras,un bes.

laura ha dit...

Gracietes a tots no havia entrat encara, m'ha fet molta il.lusio!!! bueno la veritat es que s'han portat molt be he tingut algun regalet que altre!

Carla ha dit...

Felicitats guapa, en una mica de retràs! Espere que hages passat un magnífic dia!

ROUS ha dit...

BUENO PER A ATRASAETES ... JO.
FELICITATS LAURA PER PARTIDA DOBLE .... QUE GANES TINC DE VORET DE MAMA . BESETS GUAPA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.