dijous, 7 d’abril del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ..... CARMEN I MARISA

AVUI TENIM DOBLE ANIVERSARI.

ÉS EL TORN DE DOS GRANS XUQUERETES, ELLES SÓN CARMEN I MARISA, I PER SUPOST, NO PODÍEM DEIXAR PASSAR L'OCASIÓ DE FELICITAR-LES AL NOSTRE BLOG.




MOLTÍSSIMES FELICITATS PARELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 comentaris:

dúlia ha dit...

Felicitats per partida doble. Com bé diu Esther, les dos sou falleres intenses i espere que pogueu continuar molts anys disfrutant d'esta afició tan bonica que ens unix. Per molts anys.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPES, QUE DOS FALLERES MES ESPECTACULARS, PARTICIPEU EN TOTS ELS ACTES QUE PODEU, LA SIMPATIA SEMPRE LA TENIU I A LES HORES SOU MARES DE FALLERES, PER TANT CONTINUA LA SAGA FALLERA. BESSETS GUAPES

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI PARELLA

Carla Moralita ha dit...

Hay Carmela!! otro año más al lomo!!!!! moltisimes felicitats i a tu també Marisa que tingau molts regalets.

ROUS ha dit...

FELICITATS A LES DOS .... QUE EN CUMPLIU MOLTS MES ....BESETS

Roser ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS A LES DOS!!!!!!

marieta ha dit...

Moltes felicitats a les dos, que passeu un dia molt especial i ple de regalets.

DESIRE ha dit...

moltes felicitats mama !!!! espere que hajes passat un bon dia i que ho pugam celebrar despres amb un ros de torta.jajaja felicitats tambe a tu carmen.

Nelo ha dit...

Felicitats a les dos. Encara que no ho parega, el vostre caràcter ens ha influït a molta gent. Sou de les que eduqueu amb les formes. No crida l'atenció, però resulta igual d'efectiu.

Gorgo ha dit...

Felicitats per el vostre 4piiit i 4piiiit aniversari.

jacquie ha dit...

moltes felicitats per partida doble, a la comare ja anat a sacasa esta nit a felicitarla i a tu carmen desde a si de desixe to lo mijor per a tu i la teua familia moltes felicitats a les dos i aspere ke axeu tengut mols regalexs

gatet ha dit...

Moltes felicitats de part de la meua famili a eixes dos xuquereressssss!

Soni ha dit...

Com sempre un poquet tard, us desitge a les dos Moltes Felicitats!!!!

Carmen ha dit...

Moltissimes GRÀCIES per les vostres felicitacions i comentaris. Els regals que m'han fet m'han agradat moltissim, però el millor regal es gaudir, com sempre dic, d'alegria, salut, de la companyia de la meua familia especialment de Mar i Romeu, i de la vostra companyia xuqueríssima... Besets.

Martí ha dit...

Perdoneu per el retras! Moltes felicitats a les dos. Sou dos grans falleres que estimeu la festa amuntó i que gracies a la vostra presencia la falla guanya molt en qualitat humana. Espere que cumpliu molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres. Moltes felicitats a las dos.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.