dijous, 28 de febrer del 2008


50.635 visites!!




Pareix l'altre dia quan Gemmeta va crear el nostre blog, i a dia d'avui, després de quasi un any en funcionament, hem superat les 50.000 visites.





MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES ELS QUE HO FAN POSSIBLE


Rojuel

18 comentaris:

Anònim ha dit...

GRASIES A VOSATROS PER ESTAR AHI, ACTUALIZANT TOTA LA INFORMASSIO, PASANT EL ARTICLES I A MES FENT COMENTARIS, QUE PER A MI PERSONALMENT ES YA COM SI FOREU DE LA MEUA PROPIA FIMILIA CUANT ENTRE EN LA OFICINA OBRIC I MIRE EL QUE NIA, I CUANT EN FAIG EL CAFENET APROFITE PER FERVOS UN COMENTARI, AIXINA ESTEM UNITS SENSE VOREMOS.. GRASEIS GUAPES

Anònim ha dit...

Esta Maduixana és com el nostre senyor: està en tots els llocs. És una broma, guapa. M'apunte al que tu has dit, a mi també m'agrada açò de contactar via internet. Que passeu bon dia.

San-vala ha dit...

Enhorabona xuquerets, com digueu el mèrit es de Mayte, Rojuel i Rocio per mantindre el blog dia a dia i de Gemmeta per crear-lo...

Però els qui realment heu fet les mes de 50.000 sou tots vosaltres, es dir la comisió...

I QUE EL RULO NO PARE!!!!

San Karrega ha dit...

ahi estamos... qui ho diria...

Molt bé, açó es fa tots el dies i vosaltres ho heu conseguit... Comença gemmeta, però Mayte i comapnyia l'han sabut alimentar i mantindre superbé... Seguiu així...

Gemmeta ha dit...

Enhorabona!!!!!
Qui ho diria, veritat amics???

Bueno, xiquetes gemmeta es despedix de vosaltres, ja ens veguem per ahí!!

Un Abraç, i a seguir, que el rulo no pare, que ho feu de P.M.

rocio ha dit...

Si que estem d' enhorabona, ja que cada vegada tenim mes gent que ens visita, però sobretot mes gent que participa als comentaris i als articles.

Mayte ens mostra totes les festes, de la falla, dels pobles... La Rojuel sempre te una felicitació a punt, i jo ultimament un poc esporadic en quant articles, però sempre amb un comentari.

Tenim noves incorporacions als articles com Angeles, Maduixana, Rafa, Javi.. i entre tots fem que el blog de la Xuquer no pare.

Però sobretot i mes important per a mi es que inclus a les reunions mos diuen: " aixo poseu al blog¡¡"

Gracies a tots, perque hui en dia els blogs son necesaris per a visitar i posar-te al dia. Em fet noves amistats fora la comisio i han millorat les relacions dins de la nostra.

Perque tinguam moltes mes visites i el EL RULO NO PARE¡¡¡¡

rocio ha dit...

pareix San-Vala en comentaris tan llargs, jajajaja

rojuel ha dit...

Si posem fotos, felicitacions, articles... i ningú ens visita no te trellat, per això MOLTES GRÀCIES a tota la gent que ens veu i que col·labora, tant en comentaris com en articles. A per 50.000 més!!

Amic fep ha dit...

Enhorabona... vosaltres ja ho haveu dit tot, i els fets, sempre millor que les paraules, per a mostra un boto...

50.000!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que ha passat gemmeta?

Lidia ha dit...

Enhorabona per totes les visites recivides en aquest any, com es nota que la gent cada vegada esta més enganxada a les web falleres, aixó el que fa es que tot l'any estigau en contacte.
Nosaltres no fa massa temps, fa exactament 115, que començarem també en aquesta aventura, i la veritat es que esta siguent prou bona.
Felicitats de nou.
Visquen les FALLES!!!

www.fallacasadalonso.com

morales ha dit...

A sigut un any molt carregat de articles, felicitacions, bromes...
Gracies a tots per fer falla durant tot l'any, per mantindrens informats, per fernos riure...
GRACIES A TOTS!!!

Anònim ha dit...

BUENO ALGU ESTARA FENT FOTOS DELS PREPARATIUS DE LA CAVALGAT.. DIGAUME QUE SI... PER FAVOR....JEJEJEJE

MADUIXANA ha dit...

BUENO ALGU ESTARA FENT FOTOS DELS PREPARATIUS DE LA CAVALGAT.. DIGAUME QUE SI... PER FAVOR....JEJEJEJE

SPIELBERG ha dit...

Enhorabona amics. Feu una gran feina cada dia, segui així.

Anònim ha dit...

Felicitats a tot el mon que fa possible que açò no es puga parar. Ja dugem, quan he comensat a escriure 422 visites més de les 50.635, que diu l'article.

Açò demostra que no en tenim prou amb la falla de casal, necesitem, quan tenim un ratet lliure, anar a la ciber falla.

Mayte ha dit...

JEJEJEJEJEJ,FALTE JO,NO??
PUES SI ,XIQUETS, AÇO ES UN NO PARAR,CADASCU A " LO SUYO ", PERO DONAR LES GRACIES A TOTS VOSALTRES QUE ENS VISITEU I DEIXEU CONSTANCIA PER A QUE A NOSALTRES ENS DONE VIDILLA EL DIA A DIA DE ESCRIURE PER A TOTS VOSALTRES.

VOS CONVIDEM A QUE APORTEU TOTS UN POQUET AMB FOTOS ,COMENTARIS I FINS I TOT ALGUN QUE ALTRE ARTICLE A LA NOSTRA WEB,jejejejejeSEMPRE DEMANAT,EH....

BUENO I QUE TINC QUE DIR A LES MEUES AMIGUES REPORTERES DEL BLOG,ROJUEL I ROCIO, GRACIES PER ESTAR AHI, I COM DIU SR. SAN-VALA, QUE EL RULO NO PARE

PER CERT GEMMETA QUE HAS VOÑGUT DIR EN QUE ET DESPEDEIXES DE NOSALTRES???

unrodabars ha dit...

Enhorabona amics,teniu un blog amb molt bona salut......

Com diu un xafaet per ahi:QUE EL RULO NO PARE!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.