divendres, 1 de febrer del 2008

CARNESTOLTES !!!!!!!


Ja tenim Reina del carnaval a Tenerife per aquest any 2008 i vosaltres direu , a mi que??
Pues res , de res , pero a Sueca tambe be celebrant-se cada vegada mes i fins i tot a fet part les escoles i fins i tot hi han que les mares dels propis xiquets i que dir-vos,ejejejejej

JA TENIM LA DISFRESSA PREPARADA ?????

Aquest vesprada hi han escoles com som les escoles Cervantes ,( les de la meua infancia i com no, les de la nostra barria) . Esta previst que tots els xiquets/es de l´escola ixquen amb una cercavila per nostra barria per a disfrutar de les CARNESTOLTES , ho se de bona ma , i de fet hi han molts xiquets que formen part de nostra comissio infantil i de segur que eixiran , jejeeeeeeeee, el meu nebot Angel , va de Brasilenyo, i tambe ixen les xiquetes de Marti i Sonia , la Xiqueta de Encarni i tambe els xiquets de Cristobal , ah i tambe de Sonia,(cadascun amb la disfressa que li pertoque al seu curs) , i de segur que algu que altre hem deixe pero disculpeume i si algu ens fa pasar algun video o fotos de la cercavila ho pasarem.
Moltes gracies i a passar-ho be....

Ens vegem al cau a la nit, que hui hi ha REUNIO

5 comentaris:

Anònim ha dit...

VOS HE ENVIAT UN CORREU DE UN ANIVERSARI. MAITE DE DE PAULA ...

Mayte ha dit...

Val, ja ho he llegit ,pero jo no se que pasa pero no puc entrar a la pagina, li he enviat un correu a Rocio per a que ho publique ella, ja que ella si que pot entrar.
Gracies

rocio ha dit...

MADUIXANA TE ENVIAT UN CORREU

rocio ha dit...

La meua nebodeta Andrea tambè¡¡¡ i Jordi,encara que es un bebe però va a disfressar-se per anar a pasacarrer amb els xiquets.

Esta ni a penjar banderes i parlar del rally, entre altres cosses. Hector has comprat el fil i grapadores?

Anònim ha dit...

UI NO VOS PUC ACOMPANYAR, QUE YA M´AGRADARIA PUES DEMA NO TINC RES (cosa rara)PERO EN MULETES COM VAIG LA VERITAT SERIA UN ESTORB, BUENO QUE EU PASEU MOLT VE, I DE FET CUANT ACABE DE TREBALLAR PASARE PER EL CASAL QUE ALLI ESTARA LA MEUA FILLA COBRANT LA CUOTA INFANTIL,

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.