divendres, 22 de febrer del 2008

CONCURS DE PAELLES AL SINDICAT




Xiquets que ja estem altra vegada al sindicat per a participar en el concurs de paelles dela JLF. Aquest any la paella del concurs la fan Rafa i Cuenca. Que tingueu molta sort¡¡ al igual que en la decoració, i volem repetir premi com l’any passat.
Es de les poques festes que estem totes les falles juntes durant una bona estona, esperem que l’oratge aguante i puguem gaudir.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

BUENO XIQUETS NO MES MOS QUEDA QUE PREGAR PER A QUE EL ORATGE MOS ACOMPANY, PUES ELS ENCAREGATS DE FER LA PAELLA SON MOLT BONS, I DAMUNT TENEN EL NOSTRE RECOLSAMENT... ANIMO XUQUERETS..GUARDEME UNA MIQUETA QUE TINC PARTIT EN GANDIA I NO PODRE ANAR

rojuel ha dit...

Que convoi, ja tenim ací les falles, ara si que sí!! Esperem que mos ixca un dia com el de hui i puguen dur-se a terme tots els actes previstos.

Molta sort als cuiners, i a passar-ho be!!

morales ha dit...

Yujuuuuuu, aço ja esta en marxa, ja es respira la polvora, ja senc les xarangeues, encara que no veig les banderes penjades per el veinat!!! jejeje, es broma, anim xuquerets, ja estem ahi, per cert, per el carrer la gent comenta que aquest any les paelles les promociona CERVERO!!!, ho eu sentit?

Eva ha dit...

Dema vuic a tots per alli el sindicat donant anims als nostres cuiners!!! avore si ens deleiten amb una bona paella!!!i guanyem algun premi, i sino per lo menos ho pasarem be i menjarem paelleta amb la resta de comissions!!

Eva ha dit...

morales jo tambe he sentit algo pero m´han dit que es un bulo

rocio ha dit...

Si al sindicat a xarrar que mira que vos agrà¡¡¡
Les paelles crec que les patrocina l'hospital de la ribera, però si que podia patrocinar-les Cerverò, perque bona cossa de casalla que es beu.

ja teniu les sabates blanques per al rally?

Anònim ha dit...

QUE PASO GEMA¿?

Anònim ha dit...

quant de numeret....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.