divendres, 8 de febrer del 2008

GRAN DESPERTA


!Despertad!......las Fallas ya están aquí

Para poder participar en la Despertà del próximo 24 de febrero, será necesario cumplimentar personalmente un formulario por el que cada titular se hará responsable del buen uso del Tró de Bac.

Dicho formulario se rellenará en la Junta Central Fallera a partir del día 12 de febrero de 2008 , desde las 19 hasta las 21 horas

6 comentaris:

Mayte ha dit...

Xuquerets algun any podriem ser participants d´aquesta gran mascleta que tots els anys es fan a nostra ciutat,la meua mare ha estat i diu que es ABORRONADOR, i mes per que clar anuncien que les falles ja han començat.
Va avore si ens fem l´anim i per l´any que be, ens animen i fem gran mascleta per la capi,jejejejeje,que digueu???

morales ha dit...

I perque no es proposa ferla per els carrers del nostre poble???

rocio ha dit...

Jo estic mes amb Morales, encara que nosaltres estem a les afores i quasi mai mos arribe la festa, millor dit mai. Eixina que si volem algo per a la nostra barrià ho tenim que fer nosaltres.

Anònim ha dit...

ESTIC DE ACORD EN MORALES I ROCIO, I COM SÉ EN ALGUNES COMISIONS DE SUECA,SI QUE ES FA INCLUS EL DIA DE LA COMISSIO INFANTIL, QUE INCLUS ELS NANOS FAN LA SEUA PECULIAR DESPERTA, I YA QUE ESTEM A LES AFORES TENIM UN BE QUE PER ASI SE ESTA FENT SUECA GRAN, I PER ALS NOUS VEIS SERIA UNA MANERA DE DONARMOS A CONEIXER, I DE TINDRE UNA MIQUETA MES DE FESTA

rojuel ha dit...

Jo també opte per fer-la per Sueque, com a casa res, no?

Mayte ha dit...

bueno, a mi no hem pareix mala idea,pero aixo tindrem que dir-ho i portara feina,no????
Jo no se pero hem pareix ,que tindrem que dir a la JCF, i ajuntaments,ect......
Pero QUERER ES PODER

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.