divendres, 1 de febrer del 2008

ANIVERSARI DE PAULA


HUI ES EL 4º ANIVERSARI DE UNA FALLERETA MENUDA QUE LI DIUEN PAULA I QUE A MES ES GUAPISSIMA, ES FALLERA DE CASAL, PERO ASPEREM QUE A MESURA QUE SE FASA MAJOR DISFRUTARA DE MOLTES MES COSES. BUENO DESDE ASI LE DESIGEM MOLTES FELISITATS¡¡¡¡
*Article de Maduixana

8 comentaris:

rocio ha dit...

Moltes felicitats Paula, esperem que te passes molt be estes falles amb nosaltres.
Maduixana ha costat però ja esta, i gracies a tu.

Anònim ha dit...

No en realitat grasies a vosatros que son unes maquines, ya he cridat a sa mare convidanla a entrar en esta wep, i l´agradat molt, cuanta arribe a casa liu obrira a la xiqueta, grasies a vosatros este regal segurament es vora fins a Madrid que esta la resta de familia.GRASIES DE TOT COR... I MOLTES FELISITATS PAULA

Mayte ha dit...

Moltes felicitatss Paula,i que continues igual de wapa, i per cert tambe donar-li l´enhorabona a MADUIXANA per el seu 1ª article,yujuuuuuuuuu,anem recopilant gent,esperem que no siga l´ultim Ana.
Eva ,avorem quant el tires tu al rotllo,eh...

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, PAULA!! Que passes un dia molt feliç i que et facen molts regalets.

Gràcies, maduixana, i enhorabona, pel teu primer article, esperem que no siga l'ultim.

Anònim ha dit...

Sols dir-te que moltes felicitats de part de totes les meues amigues i del meu germà Julio, sense oblidar-te de mi, i que en façes molts mes i que disfrutes este cap de setmana amb el teu germà Hugo. I que penses que ja estan ai les falles i toca ballar i pasarseu b.
FELICITATS ?!?!?!?!?!?!!!!

morales ha dit...

Moltes felicitats Paula, que pases un gran dia i que te fasen molts regalets.
Maduixana felicitats per el teu primer article.

Anònim ha dit...

GRASIES MORALES, PERO ESTIC A LA ESPERA DE UN TEU EN EL QUE MOS CONTES COM AN ANAT LA CAVILES DE ENGUANY.. VA ANIMO,

morales ha dit...

en la volta a la faena a sigut imposible escriure un article sobre el resulta, es de veres, vos el dec, avore cuant puc fer alguna coseta.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.