dimarts, 26 de febrer del 2008

EL RAL·LI

Be, després de l’intens cap de setmana que hem tingut torne a funcionar… Mayte ja vos ha fet la crònica de les paelles, així que jo vos faré la del ral·li.

Voldria, en primer lloc, felicitar a la nostra capitana, Rocio, ella ha sigut la que ens ha convoiat per a fer algun “cotxe” i disfressar-nos enguany; ja que els darrers anys aquesta activitat els de la Xúquer la teníem un poc descuidada. Ha posat molta il·lusió i moltes ganes i ens ha contagiat.

El diumenge em vaig alçar com vaig poder i vaig arribar al cau sobre les 8,15. Plovia, encara que no massa. Allí ja hi havia algun faller, rematant aquell circ que havíem de dur al carrer Sequial. Vam ultimar els detalls i la gent va començar a disfressar-se. Va ser graciós vore determinades persones vestides de trapecistes-ballarins (Cuenca, Hector, Blai, Rafa o Ray...) jajaja, ja vos passaré les fotos, estaven totals.

A continuació, quan ja estaven tots preparats i amb les disfresses a punt, amb ganes de córrer i completar les proves ens vam dirigir als porxets. Allí hi havia cotxes realment espectaculars, a mi personalment m’agradaren molt l’elefant i el circ. És una pena que la foca de l’Avinguda no arribara, perquè estava molt xula. Ens ferem l’esmorzaret i la cervesseta de rigor i a participar. Llàstima que no parara de plure, l'acte va deslluïr molt amb la pluja.

L’oratge no acompanyava gens, però les ganes de festa no van decaure, tothom, com a bon faller, va complir fins el final, a pesar d’estar banyant-se. Realitzarem les proves, correguérem d'un lloc a un altre sense parar i finalment tinguérem dinaret al cau. No guanyarem cap premi, però la veritat és que ho passarem d’alló més be, que és el que preteníem.



Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a tota la gent que ens va ajudar, tant amb el cotxe com a completar les proves, sense ells no haguera sigut possible.



Rojuel

11 comentaris:

Esther ha dit...

Bo enhorabona atots els que participareu, xq encara que no hagem aconseguit res, sou uns campions per aguantar les inclemències del temps i no tirar la tovalla. Encara que sé que passareu un poc de fred en el disfraç de ballarina, jejeje!!!! com m´haguera agradat estar, però....a l´altra. Lo dit ENHORABONA A TOTS!!!!!!

Mayte ha dit...

EL MATEIX DIC,PERO EIXES FOTOS NO TINDRAN DESPERCIDIS, AIXI QUE PER FAVOR ROJUEL,SEGUR QUE ES MEREIXEN CARPETA A LA WEB,JEJEJEJEJE
L´UNIC ES QUE L´ORATGE VOS VA TRAICIONAR,JA PORTA PLOGUENT UNS ANYS EN AQUEST ACTE I LA VERITART DEU DE SER UN ROTLLO,NO??
JO FA MOLTS ANYS QUE NO VAIG...
LLASTIMA ALS DE ÁVINGUDA

Jasmina ha dit...

Va ser una llastima que ploguera pq els cotxes no es van lluir com tokaba i nosaltres tampoc pq els nostres xics estaben molt graciosos en la faldeta i calçetes ah!i maquilladets eh!, en fi que ens vam divertir un ratet.
Mayte te pasat les fotos disme si t'arriven val?

Anònim ha dit...

ok, jasmina ja les tinc esta nit, si tinc un ratet les penjare a la web,i tambe la de les paelles

Anònim ha dit...

Soc cuenca.

Que be s´expliqueu en els articles.
M'he esta agradant fer comentaries lo que pasa es que no tinc internet en casa sin entingere en faria mes comentaris.

En cuan al ral.li mos heu pasarem BOMBA. Es un apreritiu aquest any, al any que be ..jjejje!!!voran estos.

Pentxeu fotos perque estaben monisim ,sino pregunte-li a pablo perque va ligar i tot.

Que llastima que la avenguda espanya , lo del cotxe , perque la foca era una pasada, esperem que al l´any que no le pase lo mateix.

Salutacio a tots i als que no vaig nombrar i a tots que estagerem en al festa.

Bo adeu .fins altra

Eva ha dit...

la veritat es que l´oratge va fotre prou, ens banyarem ,ens gelarem,.. no poguerem lluir les disfresses..ja,ja,ja estabem tots i totes monissimes!!!!pero ens riguerem i passarem 1 rato divertit. Estic d´acord amb un cuenca, aquest any ha sigut un aperitiu, l´any que ve anirem ja a pel 1ª plat....

Anònim ha dit...

LA ENHORABONA MAITE PER EL TEU ARTICLE, I LA VERITAT ES QUE VA SER UNA LLASTIMA EL ORATGE, PERO NO PASA RES, YA HAN PASSAT ELS ANYS SABATICS DE NO FER RES EN EL RALLY PERO ARA TORNEM AGAFAR EL FILET.. AIXINA QUE AL ANY QUE VE MES

rocio ha dit...

Gracies a vosaltres, jo ho vaig proposar, però no vaig insistir molt, per anar al jaleo sempre estem apunt¡¡¡

Quedarem a les 8 del mati, i encara que estaba ploguent començarem a montar el cotxe, la gent deia, però si no eixireu, però nosaltres avant.

Toca el Pelaio, que si que es fa¡¡¡
Les cares cambiaren, tots en una sonrisa d'orella a orella començarem a vestir-nos i maquillar-nos.

Lo mes xungo estaba per vindre, no para de ploure i teniem que dur el cotxe fins al porxets a estirons. Com per a tot tenim solucio, Casiano portà un remolque i cap alli. Una vegada el cotxe i nosaltres alli esmorzarem, ens ferem una cerveseta i a correr.

Com l'oratge estaba trit ens ferem un parell de casalletes i ja ho veiem tot mes alegre. S'acaba el ral.li i habiem guanyat el premit als que millor seu pasarem, ja que tinguerem rises, bromes, i algun que altre crit.

Que fortes les nostres bailarines, mireu les fotos, som bonisims¡¡¡ vorem en que mos sorprenen este dissabte.
Lo dit l'any que be repetim, esperem ser mes xuquerets, gracies a tots.

Anònim ha dit...

¡Hola! Enhorabona a tots els participants i/o col.laboradors de la decoració i participació del rali pel vostre ànim. És una llàstima que ho agarrem tot tan justet perquè en el cervell que hi ha en la falla per a idear coses xules sempre ens quedem a miges per falta de temps.

Anònim ha dit...

[url=http://louboutinmart.co.uk]louboutin uk[/url] In the Navy, the equivalent rank is Chief Petty Officer, 1st Class (CPO1), and is addressed as "Chief" or "Sir". [url=http://dkgoose.com]Canada Goose jakker[/url] Rfdkoodnf [url=http://csrhelix.com]canada goose jakke[/url]
vlfqza 017029 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose trillium parka navy[/url] 500986 http://www.officialcanadagooseparkas.ca

Anònim ha dit...

[url=http://louboutinmart.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] at a very competetive price of US $ 1.99 + foreign currencies taxes / per each 1 y Dinara."The best money can buy.. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose Parka[/url] Jjvsdrzgd [url=http://csrhelix.com]Canada goose outlet [/url]
pdacdu 189170 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose camp down hoody[/url] 783664 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]cheap dr dre beats[/url]

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.