divendres, 8 de febrer del 2008

Ja fa oloreta,......

A partir del 1 de marzo algunas piezas de los monumentos falleros más complejos saldrán a la calle se adornarán las calles de la ciudad.

Aquellas comisiones que hayan contratado una iluminación especial y conlleven un montaje delicado podrán proceder a su instalación a partir del 24 de febrero.
Respecto a la instalación de carpas y corte de calles, se realizará desde el día 13 al 20 de marzo, o bien a partir del 7 de marzo si lo justifica el programa fallero.
De esta forma, las más de 300 comisiones falleras que plantan en nuestra ciudad disfrutarán de verbenas y disco-móviles, así como actividades musicales realizadas en el interior de las carpas instaladas en sus demarcaciones, desde las 23.00 a las 04.00 horas de la madrugada dura.

Durante la primera semana del mes de marzo y consciente el máximo ente fallero de la dificultad que conlleva guardar las diversas y abultadas piezas que forman los monumentos falleros, las comisiones podrán empezar a sacar a la calle algunas escenas de sus catafalcos, siempre y cuando no conlleve un corte del tráfico. nte los días, 14, 15, 16, 17 y 18.


Por otro lado, las tradicionales "mascletàs", así como el disparo de fuegos artificiales que no superen los 50 kilogramos, se vivirán desde el día 15 al 19 de marzo con toda intensidad en cada una de las comisiones falleras de nuestra ciudad. En caso de que la masa explosiva sea superior a 50 kg. deberán estar autorizados por la delegación de Gobierno.

11 comentaris:

Mayte ha dit...

Bueno i d´aço que hem digueu.....
Jo vaig estar un any a Valencia per la nit ,per la meua curiositat per poder vore el carrer il.luminat i guanyador d´´aquell any ,que va ser carrerSUECA LITERATO AZORIN , i hwem quedi bocabadada de la quantitat de perilletes que hi havien enceses en un moment i de veritat es digne de vore.
Com no,les seues falles fins i tot pagui per entrar a voreles i encara tinc els pels de gallina.
Vos ho recomane

morales ha dit...

Mayte aço destar un any a la capi a fet que se te pege el pijo de allí, com es això? Ara articles en castellà??? jajaja, bon article Mayte, me recorda que he danar preparantme per al que ens espera!!!

Anònim ha dit...

un poco cutre el cortar y pegar el articulo y en castellano

Anònim ha dit...

De cutre res ke la gent colabora i imforma ke es lo ke conta,no com atres ke criken...anonim no seras del terreno cuant parles castella.
es lo ke diu morales aixo de la capi nia masa pijo..molt bon article mayte wi tot el mon al casal.
adeww!!

rocio ha dit...

Al ataque Bali¡¡¡ jajaja

rojuel ha dit...

Jajaja, a per ell, Blai, a per ell, jajajaj

morales ha dit...

qui es ixe, que vol?Tot son cels Mayte, si fora valent donaria la cara i no seria anonim

Eva ha dit...

La veritat es que acabe de entrar al blog i me indignat al vore com este anònim no te el que ha de tindre( o siga, 2 parells de collons)(t´agradat aquesta expressió valenciana?) per a fer la critica ( no constructiva, cal dir...) donant la cara.Això si que es cutre amic anònim...

Angeles ll. ha dit...

escolta anònim, q al nostre blog es tot en la nostra llengua per un q se faja en castellà ja se crusifica a la gent¡ si fas x q fas, si no xq no fas, asi la qÜestio es renegar¡¡¡a vore si tb entres unaltre dia per a alavar algun article, q no siga tot mal, q les persones q ho fan tb es mereixen una palmadeta en l'esquena de tant en tant¡¡

Mayte ha dit...

Bueno, falte parlar jo, i per el que he vist i he llegit ,al ANONIMO, ni aigua ,jo hem dirigix amb les persones que tenen nom o parlen a la cara ,si no no val la pena,la veritat,es que aço a mi hen te igual,per que ja vos dic no tinc ganes de perdre el temps en desconeguts.
Aixo si, per a que ens critiques val la pena que ni ens visites,res mes.
A vosaltres xuquerets,intentare anar informant dels actes fallers que m´entere i que cadascu faja el que vuiga,per que :
EL QUE FA EL QUE POT, NO ESTA OBLIGAT A FER MES.

Angeles ll. ha dit...

ahi has parlat com una dona MAYTE¡¡¡¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.