dilluns, 20 de maig del 2013

EN LES ÚLTIMES REUNIONS

¡Hola! Sé que és molt possible que ningú llisca este article però mira, de vegades faig coses aixina d'absurdes. Us conte breument el que hem parlat en les últimes 3 reunions (hem parlat més coses però algunes ja han caducat i altres no les puc explicar detalladament en un espai tan públic).
1. Ja hem escollit l'esboç del monument gran per a l'any que ve.
2. El nostre casal serà la seu d'enguany per als jocs de taula. Aprofiteu l'ocasió que fins al 2030 no ens tornarà a tocar perquè s'ha de fer una roda de tots els casals.
3. La festa de sant Joan la celebrarem el dia 1 DE JUNY, DISSABTE. Sí, ho heu llegit bé. La festa de sant Joan la celebrarem el dia 1 DE JUNY, DISSABTE. Qui vulga anar a la festa, al divendres pròxim pot apuntar-se. Pagarem 4€ per persona per al "gasto" i la decoració del casal i tindrem orquestra. Sí, heu tornat a llegir bé, tindrem orquestra. El tema encara no està molt clar, hi havien dos opcions: o detall/disfressa hippy o detall/disfressa relacionat amb l'estiu. Continuarem informant.
4. La presentació de la falla Xúquer serà el DIA 25 DE GENER, data ja confirmada.
5. Debatírem l'ús de la banda i decidírem que, respectant la voluntat de cada fallera, cadascuna escollirà i estarà en el seu dret de portar banda o no portar-la.
6. El proper diumenge, 26 de maig, la falla celebrarà l'entrega de premis del certamen de narrativa que convoquem cada any. Per si a algú li interessa serà a les 6 de la vesprada en el saló d'actes de la casa de la cultura (carrer mare de déu, on està la biblioteca) i n'hi haurà teatre.
7. El dissabte participaren algunes falleres en el bàsquet femení. Guanyaren un partit i perderen un altre però al dissabte que ve tornen a jugar. Si podeu anar a animar-les, tota pedra fa paret.
Crec que ja està tot. Com sempre, si algú vol afegir alguna cosa, el meu espai és el teu espai. Que passeu un bon dia.

6 comentaris:

cuenca ha dit...

hola estic asi

Esther ha dit...

MOlt bé Dúlia!!!!!!!
Gràcies per la teua informació......jjjjjjjj

MADUIXANA ha dit...

Encara que jo ja no soc fallera es un plaer tornar a vore els teus escrits que ens fiquen al dia tant als fallers com als veïns. Moltes grasies guapa. I molta sort en tots els actes que teniu per aquets ejercici. Un abraç

dúlia ha dit...

¡Hola Cuenca! No patisques, no estàs asoles.

Nelo ha dit...

M'alegre que açò torne a funcionar. Ha vingut molt bé que ningú tancara el blog (ni com toca ni de mala manera). Si és intermitent, si eixa és la seua característica, benvinguda siga! Ja que si bé ho mirem, és també la nostra (El fem entre tot el col·lectiu i visitants).

MADUIXANA ha dit...

Hola tot m'han arribat molt bons comentaris sobre la festa, la meua enhorabona a tots els organitzadors. Ja he vist alguna foto per el facebook pero si algù tinguera alguna mes per favor puje-hu que sempre es agradable pegar miraetes als albums. Un bes a tots i no cambie-ho mai sou unics i els mijors. Vixca la falla xuquer

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.