dijous, 24 de gener del 2013

EL DIA DESPRÉS

¡Hola, hola! Vull fer-vos un article sobre el playback.
Quan es pregunta en la reunió si la falla es presenta al playback o no, l'instint faller és dir que sí, que clar, que amb els artistes que hi ha en la nostra comissió ¿com no anem a presentar-nos al playback? Doncs bé, ja estem apuntants al playback i comença el rebombori, les cridades de telèfons, els sms, els wassaps?... que si jo no puc eixir, a mi m'agradaria però..., jo és que tinc vergonya, jo treballe i no puc assajar, jo no sé ni si podré anar a vore-ho... i mil qüestions més, tantes com persones som a la falla. Però, ves per on, resulta que a la fi hi ha prou gent, tant de xiquets com de majors (cosa molt important, esta) com per a fer un espectacle com el que férem ahir, un espectacle amé, breu, intens i amb gust. Està clar que el meu punt de vista es pot vore afectat només pel fet de ser fallera xuquerera i ademés participant del playback però no és cosa que em solga passar.
La veritat és que, com del que es tracta és de contar la meua experiència, la veritat, deia, és que jo m'ho passí molt bé: pensant la cançó ja m'entretinc molt, després pense els companys que m'acompanyaran, els insistisc un poquet (un poquet i prou, són fàcils de convéncer per a fer festa) i comencem a pensar el ball i a assajar, això és el millor de tot, que si tu t'has enganyat, que a mi aixina no m'agrada, que açò com ho farem, que amb eixe pas sembla que estem tontes... Per fi arriba el dia i comença la festa de veritat: el pentinat, els vestits, els arreglos d'última hora, el maquillatge. Jo ahir despatxant i empastrant-me el maquillatge de client a client, Jose amb la casa plena de xiquilles vestint-se, Mavi adelantant faena en l'acadèmia i afanyant-se per a poder arribar a temps i Vicent arreplegant instruments musicals per a que tot quede bé. I aixina va ser, eixírem, ballàrem, cantàrem (bueno, férem com si cantàrem), disfrutàrem i formàrem part d'eixa festa que mou a tantíssima gent.
Espere de tot cor que s'ho passàreu igual de bé que nosaltres i que disfrutàreu de totes i cadascuna de les actuacions perquè des del més xicotet fins al de més edat tots ho feren de categoria i demostràrem un any més que quan la Xúquer treballa, el resultat és espectacular. Moltes gràcies a tots per vindre i esperem que fins l'any que ve.

3 comentaris:

Esther ha dit...

molt bé Dúlia!!!!! difrutàrem molt veient les vostres actuacions!!!!!

MADUIXANA ha dit...

Dulia tu com sempre tot ben explicat en totes les paraules a decuades, sou tots de categoria i jo crec que si no eu fere-hu d'aquesta manera no seriu la XUQUER o no? tots els anys diguem al proxim agafarem en temps, segur i no sempre nia algo que no puts fer. Pero eu fereu de categoria i cada any mes i mijor sou XUQUERRIISIIMMMSSSS i la veritat tinc que dir vos he tirat mol de menos, i tambe eixa adrenalia que dona tots eixos preparatius. ENHORABONA

rocio ha dit...

Gràcies a tu i al grup de playbcaks per fer-nos passar un bon ratet al Lido i especialment a tu per l'article. Besets

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.