dilluns, 26 de novembre del 2012

PER A ANA I MARTÍ

¡Hola parelleta! Ja que heu sigut els meus únics comentaristes del meu últim escrit este us el dedique a vosaltres. És el resum de la reunió del divendres.
Va ser una reunió una miqueta especial ja que era la nit de tiraes i per a celebrar-ho, els nostres xefs feren "conill a l'ajillo" per a qui volguera apuntar-se i només posàrem una taula llarga on sopàrem tots al caliu de l'estufeta. Com es podeu imaginar tinguérem bromes de conills i de dones per a tot el sopar gràcies bàsicament a Julián que es veu que el tema l'inspira molt. I també recordàrem amb certa nostàlgia aquelles nitx extingides de tiraes on anàvem rodant tota la nit pel carrer i les Palmeres estava de gom a gom (és que anem entrant ja en edat). A banda d'este ambient festivaler el que es tractà en la reunió fou:
- se'ns informa que ja tenim dos parelles finalistes en els jocs de taula i encara falta vore com quedem en el parxís (diu David que a vore si enguany coneguim el triplet).
- es parla dels play-backs. Sabem que no fem cançó de concurs però encara no està clar si ens presentem a la mostra o no. David parlaria amb l'encarregada i ja ens comunicaria com havien quedat. Si alguna persona vol eixir ja pot dir-ho (després no digueu que ho fem tot a hora-horà) i anar preparant-se la cançò.
- si algú vol més loteria de nadal (¿hi haurà algú que li falte loteria de nadal?) us queden dos setmanes per a demanar-la, després ja no arribareu.
- recordar-vos que la presentació és el 19 de gener aixina és que només passe nadal, a caminar i cremar per tal que ens càpia el trage.
- si algú vol presentar-se al concurs que cada any organitza la junta local de redacció de sainets i poesia satírica el termini acaba en gener del 2013. Si voleu saber les bases més exactament adreceu-se a Blai, a Milio o a mi.
Crec que ja està tot. Que passeu un bon dia i si teniu ganes ens veiem al divendres.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

Per la part que en toca, es mol d'agrir esta dedicatoria pues ja saps que per a mi es un plaer.
I per comentar aquets article vull dir que el nostre Julian es unic pues moltes vegades es l'anima de la festa.
Animeuse per al playback que se pasa molt de nervios pero es mol divertit.
Enhorabona al guanyadors de la nostra comisio i agraïr la representancio de tots els que han participat, pues es molt important que la XUQUER estiga present sempre.
La presentacio ja esta ahi, ay mare, tinc molta il.lusio, mol de nervios i molta intriga de saber com serà enguany el decorat.
Grasies Dulia i fins pronte.
Vixca la falla Xuquer!!!!!

Martí ha dit...

Gracies Dulia per la dedicatoria. sempre es un plaer llegirte i si es ham dedicatoria personal, com es el cas, millor. Res enhorabona als representants i guanyadors xuquerers. I bon nadal per a tots. A vore si ens vegem per el casal Duli que tinc ganes de parlar amb tu. Bones festes

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.