dimarts, 24 de gener del 2012

REUNIÓ DEL 20 DE GENER

¡Hola, hola! El més important de la reunió del divendres passat i que no haja caducat ja (diguérem que hi hauria dinar el diumenge i parlàrem sobre l'horari del play-back) és només dir-vos que PER ALS FALLERS D'HONOR ja es podeu apuntar a Bienve (¿però és que Bienve fa de tot?) al divendres que ve. En el moment d'apuntar-se, s'ha de pagar: crec que eren 25€ més 3€ qui volguera anar amb l'autobús.
A banda del divendres, ELS DIES 1 i 2 de FEBRER, també es podreu apuntar en el casal DE 7'30 a 9'30 DE LA VESPRADA. Després d'eixe dia, ja es podran apuntar aquells que no siguen fallers ni fallers d'honor.
Us recorde que la festa dels fallers d'honor és el DIA 11 DE FEBRER, en la sala Marina.
Si he equivocat alguna data o horari us demane perdó i pregue a qui ho sàpia, que ho corregisca. I si no, ja ho teniu clar.
Fins al divendres, si veniu.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES PUES ENCARA QUE SI QUE VAIG ANAR AL CASAL VAIG REBRÈ UNA VISITA EN EL MATEIX MOMENT QUE COMENÇA LA REUNIÒ I CASI NO EN VAIG ENTERAR DE RES.... UF VA QUE ELS ACTES FALLERS JA VENEN SEGUIDETS....

ana ha dit...

proba

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.