dilluns, 23 de gener del 2012

PRESENTACIO 2012


































































































































































4 comentaris:

laura ha dit...

Ay mira que estan guapetes les meues xiquetes, pareix mentira, ja eixint a la presentacio y tot! es queda molt be, l'any que be mes bebys!!!

MADUIXANA ha dit...

JA EU CREC LAURA ESTEU FENT LA FALLA GRAN I AÇO ES MOLT BONICO, A MES QUE ESTEM RENOVANT LA COMISIO PUES ELS MENUTS JA ESTAN FENSE GRANS I VOSATROS ELS JOVENS JA ESTEU TINGUEN FAMILIA TAMBE.... ALEEEE MES XUQUERETSSSSSSSSS SI SENYORRRRRRR

dúlia ha dit...

La veritat és que les fotos estan molt xules. La primera d'Inma i David m'agrada molt i les dels nanos són molt boniquetes.

Martí ha dit...

Han eixit tots molts guapos, especialment la crialla. Clar, es lo que som. Som la falla mes guapa i collonuda del mon mundial. Un abras per a tots, i vaaa..... que venen falleeeeessssssss.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.