dimecres, 25 de gener del 2012

HUI ÉS EL DIA DE ......... TRINI


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES GUAPISSIMA, AY!!! MARE QUIN ANY MES CUMPLIT EL YENDRE PRESIDENT DE LA COMISIO FALLERA MIJOR DE SUECA, LA NETETA FETA UNA ARTISTA COM LA COPA D'UN PÌ, EL NETET MES GUAPO QUE UN SOL I A MES UN ALTRE EN CAMÌ... AY! CUANTES ALEGRIES, AIXINA QUE TRINI HA PASAR UN MOLT BON DIA EN TOTA LA TEUA FAMILIA I QUE EIXE SOMRIURE NO ES BORRE DE LA CARA ¿VAL? MOLS BESEST I UN FORT ABRAÇ

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Trini en este aniversari tan redó i, com diu Ana, tan cumplit. Espere que tingues molta salut per a disfrutar de les alegries que la teua família et donarà i que et facen un regal molt "perfumat" (ja m'ho diràs, si han cumplit o no).

laura ha dit...

Moltes felicitats Trini com han dit ja es un aniversari molt especial...pero 50 anys no sabia que anaves ya per el 5... desde luego molt ben duts jejejeje!

jacquie ha dit...

Triniiiiii,FELIS 50 ANIVERSARI i sos nian ke selebrarlos con deu mana. FELIICITATS.

JASMINA ha dit...

MAMUXI MOLTES FELICITATS EN ESTE ANIVERSARI TAN ESPECIAL, MIG SEGLE!!!!! PERO NO PATIXQUES PQ ESTAS GUAPISSIMA. MOLTS BESSETS!!!!

IKER ha dit...

IAIA, FELICIDADES. HUI T'HE CANTAT EL CUMPLAÑOS FELIZ I EL HAPPY BIRTHDAY TO YOU, I ARA TAMBE TE FELICITE PER AÇI, I TE DIC QUE TE VULLC MOLT I UN BESITO.

Carla Moralita ha dit...

Ale trini, animo i ara a per el altre mig segle, moltes felicitats!!!

TRINI ha dit...

MAMITA moltissimes FELICITATS en este aniversari tan important per a tu.MOLTS BESSETS.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats per el aniversari i per la bona nova de Jasmina. Espere que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.