dissabte, 14 de gener del 2012

HUI ÉS EL DIA DE ......... JASMINA

8 comentaris:

David ha dit...

Moltíssimes felicitats carinyet. Disfruta molt del teu dia que t' ho mereixes.

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI WAPA

dúlia ha dit...

Supose que este aniversari sempre el recordaràs per molts motius: canvi de dècada, dia de presentació i celebració amb cançoneta en el casal. Moltes felicitats per segona vegada.

laura ha dit...

Moltes Felicitats Jasmina!!! que llastima que no haja estat al casal per a cantar-te en va saber molt de mal no poder a anar pero la gasolina no en dona pa mes jejeje un besot guapa.

TRINI ha dit...

Moltissimes felicitats guapissima una vegada mes.Aquets aniversari crec que sempre el recordaras un dia molt especial.....

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES GUAPA.... VA SER MOLT DIVERTIT LA SORPRESA EN EL CASAL.... BESETS GUAPA

LA CUMPLEANYERA ha dit...

Moltes gracies a tots/es per les vostres felicitacions. La veritat esque de segur que sera un aniversari que no olvidare mai, i moltes gracies per la sorpreseta que hem fereu en el casal no meu esperaba. I Laura no el preocupes que jo crec que el disabte aguantares mes de lo que te tocaba aguantar. Un beset a tots/es i moltes gracies.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Jasmina. Espere que cumplisques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres, i que les falles d' enguay les disfrutes molt, ja que son especials per ser la teua perleta el Sr. Presi. Enhorabona i moltes felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.