dimarts, 26 de juliol del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... ENCARNI


FELICITATS GUAPA!!!!!!!!!!!

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EY COLLI ENCARNI EN CARTELERA.... QUE GUAPA ESTAS EN EIXA FOTO, BUENO CARINYET MOLTES FELICITATS, EL DESITGE MOLTES COSES BONES SOBRE TOT PACENCIA PUES JA ESTAS ARRIBAN A UNA EDAT, QUE BUENO..... JA EL QUE NO RES PER ENTRAR EN LA NOSTRA COLLA, AJAJJAAJJ. BESETS GUAPA DE LA MEUA PART, J.P. I COM NO DE LA PROXIMA MARE POSTISSA DE LA TEUA FILLA, QUE ES EN REALITAT LA MEUA FILLA AÏDA...

pili ha dit...

ay mare que belleta que estas fente no se si en exia edat podras ser una glammmmm........es broma eh?moltes felicitats y ya eu celebrarem com cal per lo menos en un xupitooooo no?

Soni ha dit...

ENCARNIIIII!!!! MOLTES FELICITATS!!!! ERES I ESTAS ESTUPENDAAAAA!!!!!
ENCARA SOM UNES XIQUETES I ENS QUEDA MOLTA TRACA!!!!
Et desitge que en aquesta nova dècada conserves tota l'alegria, sentit d’humor i il•lusió per viure que tan et caracteritza i es tan important per a ser feliç.

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Encarni. Perdona per el retras pero el desig es el que importa, i el desige molta felicitat i salut i que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres. Ah i que el uetxo s' estire un poquet i el regale un bon regal. Felis Aniversari

uetxo ha dit...

moltes felicitats cucucucuarenrentona hay que no me eixia y lo del regalet esta en cami lo que ve de molt llunt

dúlia ha dit...

Felicitacions en este aniversari tan redó i tan bonic que inicies. Bonic perquè has arribat a celebrar-lo acompanyada del teu gran amor (no ho dic pel tamany ¿eh David?), dels teus fills, de la teua família, dels teus amics i de la gran família xuquerera. ¿Què més pots demanar? Només una cosa: salut per a disfrutar-ho tot. Ojalà que aixina siga.

encarni ha dit...

estem a 9 d'agost i per fi e pogut entrar a la falla. done les grasies a tots els que me han felisitat siga per com per el facebook.i lo que diu la meua soni,encara mos queda molta traca a tots els quarentons de la meua quinta.moltes grasies atots de tot cor.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.