dimarts, 19 de juliol del 2011

EL XÚQUER VIATGER

¡Bon dia xuquerets! A petició popular (ho comentà Martí, a mi em va fer gràcia i aixina comença i acaba el populisme) anem a inaugurar una secció que ja hem vist en altres falles (ell en la mercat i jo en la cervantes) i que consistix bàsicament a portar la bandera xuquerera (a falta de bandera, bona és samarreta) allà on els xuquerers ens n'anem de viatge.
Aprofitant que ara en estiu el personal roda més i a tots ens encanta fer fotos, la proposta és que allà on anem ens fem una foto amb la samarreta de la Xúquer o una bandera i la pengem en el blog i aixina també és una manera de compartir amb la comissió este temps d'absència i d'esbarjo.
Esperant que la proposta siga acceptada, m'acomiade desitjant-vos que passeu un bon dia i que envieu moltes fotos.

5 comentaris:

Martí ha dit...

Hola Duli, com estás?. Espere qu' estigues be i que estigues pasant un bon estiu. En quant a la proposta creec que hia que tindre un poc de paisencia i ja voras com tot funciona a partir del primer que penje la foto amb la bandera o samarreta. Mira vaig a apostar que el primer que la ficará será el meu compare. Ja vorem. Be Duli un abras i a seguir pasant be l' estiu tu i tots els xuquerets

dúlia ha dit...

No vull ser mal pensada però crec que la teua aposta té un poquet d'informació privilegiada (o és una de la teues fines ironies). L'estiu va bé, dies de calma i dies plens de nebots i crits. Només queda una setmaneta per a què tots els dies siguen només per a mi (ja sé que sembla egoista però tinc ganes, la veritat). Que vaja bé i fins prompte.

Martí ha dit...

Duli no es en absolut un desigt egoista, ja que eres una persona entregada als demés i en especial als teus nebots, i aixo no es egoisme. Eres una persona molt generosa en dedicació als demés i com a tots el mereixes uns dies, i amunto, dedicats exclusivament per a tu. Les persones som com les bateries dels móbils, donem energía pero en algun moment per a seguir donant als demes necesitem recarregarmos. Un abras Duli i el mereixes tota la recompensa quel deus del Olimpo el poden oferir. Cuidat i disfruta de les vacances.

Martí ha dit...

Duli, gran Duli, en altre orden de coses no puc mes que rendirme als teus peus davant de la teua abrumadora sabiduría. Que gran inteligencia atesores. En privat ja el diré per que. Un abras Duli.

dúlia ha dit...

M'has deixat súper intrigada amb el teu últim escrit. Agraïda per les teues paraules i cuida't tu també molt.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.