dimarts, 27 de març del 2007

"Adios con el corazón..."


El passat diumenge 25 de Març el nostre benvolgut “Fulgi”, xuqueret des de fa molts anys, va ser cedit a la falla Avinguda d’Espanya “por el módico precio” de 4000 Euros. El contrat va ser firmat per representants d’ambdues falles i té una duració de 5 anys.
Després d’una llarga despedida amb cançons tals com “Adios con el corazon…”, “Somos de la Xuquer, y tu noooo”, i l’entrega de l’aixovar aportat per la Pelaya ( maleta amb tot allò necessari: papes, cacau, aigua en gas, casalla, vodka, etc…), la comissió de la falla Xúquer va continuar amb la tasca de despenjar banderes . Lo de despenjar banderes, com diu la meua compi, se’n ens va anar de les mans.Jeje!! En breu ja trobavem a faltar al Fulgi, així que ens alegrarem molt al vore-lo de nou al nostre cau faller.
Un diumenge per a repetir, en el que com no, recordàrem cançons de la nostra xaranga Bullanguera. I per cert, donar les gràcies a tots aquells fallers que formaren part de la xaranga improvisada !!

“Somos de la Xúquer, de la falla del Xúquer, somos de la Xúquer y tu no, y tu no, y tu noooo!!”

11 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja ya dia jo q vaig vore el seu inconfundible coche de orgullos español a la porta del cau de l'avinguda¡¡¡q pena q no se'l qdaremn mes temps¡¡¡bueno no en el fondo jo crec q ningun faller de la xuquer podria soportar q fulgi se'n anara jajajajajajaajajajja

Anònim ha dit...

Hola carleta... jo no vaig poder estar el diumenge, pero, per lo que he vist i man contat........ ne fereu UNA BONA! en la nostra falla a la mínima excusa ja tenim la festa monta! com deu de ser...
besets

San Karrega ha dit...

Va ser molt bó, la veritat!!....

El que passa es que de seguida quan es queda sol, agaf`auna depressió post abandono i ens donava llàstima, perquè cadasqu no està millor que sa casa i en ell teniu faller per a rato...

Carla ha dit...

Això és veritat, com a casa en cap lloc...i per això ens alegrarem tant de vore al Fulgi de nou al casal. Si no se jo que fariem sense ell!!però es que a ell li agra la broma i si no el busques tu, et busca ell, a que si, Fulgi?

Gemmeta ha dit...

Holaaaaa Compiiii!!!!!!!
Esque com el Fulgi, ningú, li agrada moltissim la broma, i com diu Carla, si tu no el busques el busca ell a tú.

Que Way va estar, ens divertirem, moltissim......, en el pasacarrer, el fulgi tot el matí carregat amb la maleta, jeje... despres al cau, tambe en ferem de bones, quant heu pense encara m`aborrone!!!!!

Anònim ha dit...

Si el Fulgi es borra jo tambe, k fariem sense ell?devegades algu sen pasa un poc pero com ve dieu li encanta la fala i la broma, sino k faria ell sense nosaltres, lalalalallala FULGENSIO
llalalallalala FULGENSIO

Anònim ha dit...

Es veritat que el Fulgi, els va vendre un cupo de l'ONCE, als de l'avinguda d'Espanya?

rocio ha dit...

cada dia me sorprenc mes¡ com un event gens preparat va poder estar tant guay.
Tots tenien ganes de pasar-ho be, el cau veï tambe, ja que no va fer falta cantar-los molt per a que es posaren a votar.
Lo que es pergueren els que es quedaren a casa, jajajajaja

....pim, pam, pum bocadillo de atun

Anònim ha dit...

la veritat es que si va ser una pássa encara en crema léstomag de les cassalles que em vaig veure

Carla ha dit...

Ay Pelaya!!està comprobat que el diumenge ho passàrem tots molt bé. Benvinguda al blog!!

Anònim ha dit...

soc laura, encara que escric en el nom de Elsa desde el meu ordenador...bueno un lio, la cuestio es que teniu rao el diumenge estage molt be, aixi vos vullc vore jo les falles que ve.... ja sabeu perque no?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.