dimarts, 5 de gener del 2010

Senyor rei, ja estic ací!

Avui, xuquerets, és nit de reis, de màgia i d’alegria. Avui tindrem la oportunitat de disfrutar veient els ullets de la xicalla quan arriben Ses Majestats. Uns observaran amb interès, altres amb por o precaució en veure’s davant aquests tres personatges, desconeguts per ells. Però tots els miraran amb il·lusió i de segur soltaran un somriure quan vegen complits els seus desitjos, sempre i quan recorden i els canten aquella coneguda estrofa...



Senyor rei, ja estic ací!
Portem casques, per a mi
Jo li donaré palla i garrofes
Per al seu senyor rosí,
Que va per el camí,
Tocant el violí
.
.
.
.
.
Disfruteu, xuquerets, que les festes nadalenques arriben a la fi. Que passeu bon dia!

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

LA VERITAT ES QUE NO SE QUI EU PASA MIJOR SI ELS MENUTS O ELS MAJORS, PUES MENTRES PREPARES, AMAGES ELS REGALS, I EN FI, EIXE DIA NO PARES DE DIR "AY QUE JA ESTAN AHI, O QUE HE SENTIT UN RUIDO", I LA CARA DELS MES MENUTS CAMBIA I ES FIQUEN SUPER NERVIOSOS, JO CREC QUE ES L´UNIC DÍA QUE M´AGRADA DE ESTES FESTES. AH! I ENGUANY HE TINGUT REGALET I NO HA SEGUT UN AUTO-REGAL, JAJAJAJAJA, AIXO VOL DIR QUE NO HE SEGUT TAN ROIN, NO?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.