dimarts, 19 de gener del 2010

"CHE", QUINA FESTA

¡Bon dia xuquerets!
Recuperada ja de l'emoció d'ahir, vull escriure esta ressenya per expressar-vos la meua opinió sobre el play-back d'ahir. Per a mi es quedà de categoria. M'ho passí molt bé i crec que totes les cançons estigueren a l'altura que els corresponia, uns per xicotets i altres per majors, tots ens feren disfrutar d'una bona festa.
Moltes vegades escric i nomene a les persones que han participat en l'acte sobre el que escric però afortunadament, hui no podria fer-ho perquè la col.laboració fou increïble. Hi havia moltíssima gent implicada i per això va eixir tot bé. Fins i tot el pati de butaques feia goig, hem de tindre en compte que som una falla xicoteta, que era dilluns i que hi havia fira de sant Antoni, i, a pesar d'això, moltes persones s'acostaren a vore'ns i estic segura que no se'n penediren. Gràcies a tots per fer-nos sentir el que ens feu sentir. Som de la Xúquer, i ho férem de categoria (el plural va per tu, Soni). I, al pròxim any, ens presentarem amb els menuts també. Aixina és que ja podeu posar-se les piles. Ens veiem al divendres.

22 comentaris:

INMA ha dit...

que be mos o pasarem!!!!!d lujo, pa repetir. qui tinga fotos q les penje i si algu te video jo el vuic que monpare no t masa gracia pa grabar i a grabar el piso tot el rato ijiiji, enhorabona a tots, tan els que van ixir al playback com els que feren decorat ajudaren a maquillar i que estagueren darrere lecenari organitzant i tambe a les presentadores.

Mayte ha dit...

ok, enhorABONA xuquerets, VA S ER IMPRESIONANT
NECESITEM FOTOS ,I VIDEOS,JAJAJAJAAJ
JA SABEU
VA AL YOTUBE

ENHORABONA A TOTS PER EL SEU TREBALL I DEDICACIO

encarni ha dit...

enhorabona atots,es queda un playback de molt alta categoria.totes les actuacións estaben molt ben fetes i donar la meua enhorabona en especial a totes les que eisiren en la de concurs,per a mi com per a la resta de la gent va estar espectacular,també als dos xicons i a tota la organització dels decorats,xicones sou les millors,sou de la xuquer.

mamixula ha dit...

Hola bona vesprada!!!

Que pasa Encarni?????
La veritat es que es va quedar molt bé,jo vaig anar a voreu i m´agrada moltissim,espere que tingau molta sort i de segur que algo caura...
Lo dit molta sort i enhorabona..

Esther ha dit...

I com no donar tb MOLTÍSSIMES GRÀCIES a eixes persones que estaven darrere de la cortina donant-nos llances, ventalls i apartant-nos cortines per a fer les entrades i les eixides, que sense elles havera segut un DESASTRE DESCOMUNAL!!!!!!!!!!,ja que preferiren perdres l´actuació per a que tot ixquera bé. MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!.
A la meua part gràcies a Encarni, Roser i Sònia, a l´altra banda disculpeu però no sé exactament qui estava (m´imagine que Maduixana......), però tb gràcies a vosaltres.

rocio ha dit...

Enhorabona a la gent del playback¡¡¡ es va quedar molt be... aquest any amb pantalla gegant i tot...

La canço del concurs un exit, fereu una posada en escena molt xula i marxosa (faltaben ulls per a aseguir-vos). Les veteranes ens habien demostrat que eren artistes, però les noves incorporacions no han quedat enrere, un 10¡¡¡

Eva ha dit...

La veritat es que es molt gratificant llegir els vostres comentaris sobre el playback.ja que tot l´esforç fet es veu recompensat. Els nervis que teniem abans d´obrir les cortines ( almenys jo i aixo que jo soc tranquila)eren massa pero una vegada comensa a sonar la musica ens dixarem portar i jo pense que ens va ixir molt be a totes!!!
Che que estic molt ocntenta. Gracies a tots els que han colaborat!! I a la gent que vingué a voremos!!!VIVA LA TRIBU ANIENSIS!!!

dúlia ha dit...

Inma, igual ton pare gravà el terra perquè ja està fart de vore't a tu (ja, ja, ja).

Marti ha dit...

Impresionant, espectacular, meravellos, apoteosis,... hi hauria que inventar un adjetiu calificatiu superlatiu per descriure el espectacle que ens oferireu ahir i creec que podría ser Xuquerisim. El espectacle va ser xuquerisim (Que vol dir de mes calitat que la resta de mortals e inclos inalcansable per als deus del olimpo). Ens fereu emosionar molt i ens fereu sentir ORGULLOSOS DE DIR SOM DE LA XUQUER.
Enorabona a tots aquells que han fet posible el meravellos espectacle, desde els artistes que feren el s decorats, llum, so, cortines, ajudants dels artistes, presentadores i artites, a tot moltes gracies per el vostre esforÇ i maestría.

gorgo ha dit...

jo al igual quel meu maxo(pero amb paraules mes "normals"), tambè done
la enorabona a tots els artistes i les gracies per a tots els que han colaborart.No se si caura algun premi pero tampoc m'importa dons per a mi sempre sou els millors tan el concurs com la mostra,per favor que mai acaben els PLAY BACKS (sobretot els del casal)soc una gran fan.Enorabona a tots va ser espectacular:besots.

Esther ha dit...

Martí eres el meu ídol!!!!!!!!!

INMA ha dit...

XUQUERISIMMMMMMMMMMM!!!!!!!JAJAJA
DULIA POT SER QUE SIGA PER AIXO, PERO JO NOMES DEMANE ALGU Q AJA GRABAT ALGO, PUES EN LO QUE HA GRABAT NO ES BEUEN NI LES SABATES QUE DUIEM JAJAJAJAJAJA.

ROSER ha dit...

SOU LES MILLORS!!!!COM DIU EL BO DE MARTI XUQUERISIM!!!!!
ELS MESOS Q HEU PASSAT AL CASAL HAN VALGUT LA PENA!!!!
KAMBALAYAAAA!!!!

Esther ha dit...

JEJEJE!!!!!!!!!! INMA TRANKILA QUE JO TINC EL VÍDEO, I EL MEU RAFETA HA FET UNA GRABACIÓ QUE NI EN TELE SUECA, COM DIRIA MARTÍ HA FET UNA GRABACIÓ XUQUERÍSSIMA.JEJEJE!!!!!!!!!!!!

Mayte ha dit...

marti mira que valssssss
LES TEUES PARAULES FAN ALÇAR EL ANIM A QUALSEVOL

MADUIXANA ha dit...

SI ESTHER EN L´ALTRE COSTAT ESTABA JO, SANTI (TALLO) I RIGO, I LA VERITAT ES VA QUEDAR MOL BE, JO TINC GANES DE VORE EL VIDEO TAMBE, PUES COM SABEU DE DARRERE NO PODEM VORE RES, ENCARA QUE ENGUANY ESTABA LA PANTALLA QUE A RATETS PODIEM VORE ALGUNA COSETA, JO A MES VULL DONAR LES GRACIES TAMBE A LES MARES QUE ENS AJUDAREN EN EL MAQUILLAJE, PERUQUERIA I TOT, COM PER EJEMPLE TA MARE (SI CARMEN QUE A TU TAMBE EL TOCA) I TRINI, QUE TANCAREM CASAL ACABAN DE ARREGLAR AL MENUTS. GRASIES A TOTS

Desirée ha dit...

Bon dia xuquerets.Teniu tota la rao, es va quedar molt be, bueno mes que be, al principi estabem un poc nervioses pero despres quant comença la musica ferem tot que habiem apres , i crec que ho ferem de P.M. perque som les millors.També vull dir li a la meua cosina que ho va fer molt bé i que menos mal que la vergonya se la va deixar en casa, jajaja.Bueno xuquerets som els millors.

fanny ha dit...

hola a tots els xuquerets,el plaback es va quedar de categoria tot en genereal,pero voldria destacar el del concurs,pues la veritat es que pa les persones que eixim al concurs a part de que mos agrada aixo de pasar fret reñir i tot aixo,tambe mos agradaria que la falla se involucrara un poc mes en aquest tema pues,com per exemple en el decorat ajudar un poc a les 3 o 4 persones que fan posible que eixe dia eu tenim tot en orde o partisipar un poc en eixir tant al concurs com en la resta de cansons.donar les grasies a totes les persones que vaen fer eixie decorat,que mos vaen pintar,fer els moños i tota la gent que estava darere del escenari ajudantmos en tot el que va fer falta.

cristobal ha dit...

Hola xuquerets, la veritat es que tots els adjetius que heu dit crec que mos quedariem curts, conforme diu el meu compare no hia ningun adjetiu que puga dir lo que realment sentirem les persones que estaben alli, mos fereu emosionar de tot cor, la mes enorabona a tota la gent que ha fet realitat tot aquell maravellos espectacle, als artistes que partisiparen i els que estaben darrere del
escenari ficant el seu granet, moltes gracies.

Martí ha dit...

Cristobal fogo.

cristobal ha dit...

El compare i el Uetxo tambe

uetxo ha dit...

voooatrosss mes

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.