dimecres, 20 de gener del 2010

Hui es el dia de una fallereta................


Com tots sabeu,asi AIDA RIVAS FERNANDEZ, fallera de nostra comissio, i neboda dels PELAIOS, es hui el seu aniversari i no nomes cumplix anys , si no que un dia com hui

fa LA MAJORIA D´EDAT, a aplegat on tots nosaltres ja hem pasat i ara desitjariem alguns d´ells de tornar a pasar per ixa bonica i tant sincera edat.



Pero no anem a llevarli el protagonisme a a questa xiqueta que es un troset de pa, tant bona xiqueta ,com fallereta ha segut ....

i vosaltres direu...., ell ,com sap tant

pues jo vos dic..

Ella ha segut la meua xiqueta,ixa xiqueta en la que vaig poder compartir aquells any de la meua vida com a FALLERA MAJOR d´´aquest comissio i hem senc molt orgullosa de dir-ho, de serpart de la meua vida i com no tindreuna gran amistat amb ella i els seus pares.

Bueno Aida vuic donarte la meua felicitacio en persona , saps que esta edat no s´oblida i pense que te que ser un record molt bonic en la teua vida,, aixi que avore quant quedem ,ens vegem o fem algo perque aso no hi ha que oblidar-ho


BESETS WAPA

11 comentaris:

Mayte ha dit...

felicidades wapa

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats aida¡¡

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI AIDA!!!!

dúlia ha dit...

És cert el que diu Mayte. Aida és una xiqueta (bueno, ara ja una dona, que ja és major d'edat)que cau bé, potser siga la dolçor que emana o el somriure sincer, però el cas és que cau bé. Moltes felicitats en esta edat tan important per a les persones. Que disfrutes molt de la vida i t'ho passes de categoria celebrant (amb trellat, ¿eh?).

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, aida!! Per molts anys!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA, I MES UN ANY COM ESTE, COMPLICAT PER TOTS ELS COSTATS, ERES MAJOR D´EDAT I PER TANT JA TENS QUE PENDRE MESURES PER EL TEU FUTUR, QUE ESTIC MOL SEGURA SERA MOL BO, TENS QUE ESTUDIAR MOL I MES ENGUANY, PERO TRANQUILA QUE EN L´APOYO DELS TEUS PARES, NOVIO I AMICS TRAURAS TOT ENDAVANT, MOLS BESETS I FELICITATS EN NOM DE J.P., AÏDA I MEU, I QUE BUENO LA TEUA AMIGA ESTA COM TU ESTUDIANT A SACO, PER PODER PASAR TRANQUELES FALLES, AIXINA QUE PASES UN BON DIA. FELICITATS XUQUERISSSSSIIIIMAAAAAAAAA. BESETS

MADUIXANA ha dit...

MAITE, CREC QUE NO ES NOTA L´APRECIT QUE LI TENS A LA NOSTRA AIDA RIVAS, JAJJAJAJAJA EN TOTA LA RAO DEL MON

MADUIXANA ha dit...

AHHHHHHHHHHHH, MAITE PERDON JA ENVIAT UNES FOTOS ANTERIORS AL DIA DE CONCURS, PERO EL XICOTET VIDEO NO NIA MANERA, JA VOREM COM EU POC FER PER A PUGAR PENJAR-LO.

Martí i Gorgo ha dit...

Moltes felicitats Aida, per ser hui el teu aniversari i per els pares i tios que tens.

uetxo ha dit...

moltes felicitats i que es papis preparen la buxaqueta per al coche que aço ia toca , sort en la vida

jacquie ha dit...

Moltisimes felisitats AIDA de part de fanny,edgar remon i meues,per isa majoria de edad,el teu amic esta asperanto com qui aspera adeu,aspere que te faxen mols regalexs.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.