dimecres, 27 de gener del 2010

Per Maduixana....


MADUIXANA ens ha enviat estes fotos al blog

GRACIES TAMBE A VOSATROS PER FER QUE EL DECORAT DEL NOSTRE DECORAT ESTAGUERA A PUNT I SOBRETOT HI HAGUERA , PER LA VOSTRA DEDICACIO I ESFORÇ
GRACIES XUQUERETS

7 comentaris:

Mayte ha dit...

gracies xuqueretes, si no no se que haguerem fet

rojuel ha dit...

Moltes gràcies també a vosaltres, va quedar molt guay, el foc em va encantar

Esther ha dit...

Pues si moltes gràcies al Cubi i Julian perquè un ball xulo sense un decorat al mateix nivell no té res a fer. Gracies xics, el dia dels fallers d´honor ens farem uns xupitos per a cel·lebrar-ho!!!!!!!!!!

MADUIXANA ha dit...

UY, MARE MEUA, QUE GUAPOS QUE HAN EIXIT ELS MEUS XICS, QUE A MES DE FER EL DECORAT AL COSTAT DE ESTES DOS GRANS PERSONES HAN ESTAT ALTRES TAMBE DONANT IDEES PER MIJORAR I QUE TOT ES QUEDARA BE.
GRASIES QUE SOU PER A MOSATROS COM ELS MAGIBERS XUQUERESSSSSSSSS, JAJAJAJA GRACIES

laura ha dit...

pues si gracietes als dos, bueno i abel, romeu, uetxo, el home de roser a tots sou els millors.

MADUIXANA ha dit...

LAURA JO NO HE VOLGUT DONAR CAP DE NOM PER NO DEIXARMEN A NINGU PUES NO SOLS SON ELS QUE TU I JO EM DIT, A MES ESTA CUENCA, CASIANO... I UN SENSE FI DE GENT QUE ES VOLCA ARRIMAR L´HOMBRO, UNS MES UNS ALTRES MENOS PERO TOTS I A TOTS MIL GRASIES.

Martí ha dit...

Sou uns cracs xicons. De veres el vostre treball es de valorar i agrair molt. Dona gust vore el resultat dalt el escenari de tantes hores d' entrega i esfors. Damunt es queda molt guai el decorat. Un abras i un aplaudiment ben forts per a vosaltres xicons. Sou dignes membres de la falla Xúquer ii ens feu al demes sentirnos orgullosos de ser de la Xúquer.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.