dimarts, 12 de gener del 2010

AVIS

L'organitzacio del play-back demana un poc de participacio en les actuacions, ja que hi han poques per a la mostra, i com ja ens ha dit Maduixana per les vesprades estan anat al cau per preparar el decorat, aixi que animat, les falles ja estan así¡¡¡

Per als xuquerets que ixquen en la canso dels militars, l'ultim dia d'assaig es el dumenge a les 12.00h. L'equip consta de pantalò negre, botes, sueter color militar (publival), bales (chocolatero), cinta tipo rambo color negra, maquillaje de camuflaje negro o caqui i qui porte el pel llarg una coleta. Fins al diumenge.

-LES BALES LES PODEU TROBAR EN ESTAR DE FESTA, EN EL XOCOLATERO NO HI HAN

-EN PUBLIVAL NO HI HAN TALLES DE CAMISETES DE CAMUFLAGE XICOTETES, MIREU EN FIL I COTO O EN EL MERCAT... SI ALGU LES TROBA QUE HEU COMUNIQUE A LA RESTA.


* Avis Espe

4 comentaris:

rocio ha dit...

Les bales les podeu trobar en Estar de festa, baratetes... (ESPE)

dúlia ha dit...

¡Hola! Qui vulga preparar-se una cançoneta, té fins al divendres per a decidir-se. Al divendres en la reunió serà la vostra última oportunitat per a inscriure's perquè s'ha de preparar la presentació. I a poder ser, porteu també la cançò que heu escollit.

Carla Moralita ha dit...

va animeuse q. es feu de rogar....

Carmen ha dit...

Hola¡¡ Jo he anat a Publival i no tenen camisetes color militar, tenen una camiseta de mànega curta de camuflatge que comença en la talla M. Hem pensat en anar al Mercat demà i si no en trobem comprar la de Publival.
He comentat també amb Julian de recordar encomanar els paquetets de gominoles (com sempre) per als xiquets i xiquetes. Elsa, Esther o Dulia si sabeu quants menuts participen (més o menys)al play back per encomanar-ho (no sé si alguna persona ja ho tenia amb compte o ja ho ha encomanat).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.