dilluns, 18 de gener del 2010

EL NOSTRE TORN

Si no m’equivoque ara fa aproximadament una setmana que ha ha començat la Mostra concurs de Playbacks que organitza la JLF i avui dilluns, dia 18 de gener, ens toca a nosaltres, els xuquerets. Fa mesos que la gent està assatjant per deleitar-nos en un gran espectacle, dedicant temps, esforços i il·lusió a aquesta activitat fallera, passant fred, son, etc. Igualment, hi ha altres persones que col·laboren en la mostra encara que no pugen a l’escenari; m’estic referint, com ja s’imaginareu, a tots aquells que fan el decorat, els que s’encarreguen de presentar l’acte o els que s’encarreguen dels temes de perruqueria, maquillatge, il·luminació, etc.
.

Atots ells des d’ací, volem agraïr-los el seu esforç a l’hora de representar-nos i animar-los, de segur que ho faran d’allò més be, encara que, passe el que passe, per a nosaltres ja son campions.
.
MOLTA SORT XUQUERETS!!!

.

Ens vegem al Lido.

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GRASIES GUAPA, PER TOT l´ANIMO I EL RECOLSAMENT, I COM NO, VOS ESPEREM A TOTS ALLI, PER TINDRE EL CALOR DE LA GENT QUE ESTA AL NOSTRE COSTAT ENCARA QUE NO SIGA FALLERA/-ER, JA QUE MOLTES VEGADES SENSE L´AYUDA DE FAMILIARS, AMICS I DEMES, MOLTES COSES NO ES DUREN ENDAVANT, A TOTS ELS PARTICIPANS "MOLTA MERDA" (SORT) I ALS DEMES GRASIES PER TOT. FINS DESPRES

dúlia ha dit...

Gràcies també per la part que em toca i a tot aquell que estiga pensant d'anar a la fira en lloc d'anar al lido, l'hem d'avisar que no sap el que es perdrà. Aixina és que, primer a la fira, a comprar el porrat i després, al lido, a aplaudir a rabiar. Fins a la vesprada.
Per cert, Rojuel, a vore si al divendres xarrem una miqueta, que este divendres va ser visto y no visto.

Carla Moralita ha dit...

ANIMO!!!!!!!!!!!!!! YUJUUUUUU!!!!!!!!

INMA ha dit...

aaaaaaaaaaaaaaa, que porrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!jejejjeje+
ja esta ahi!!

MADUIXANA ha dit...

EH TOTS PERO TOTS HAN ESTAT MES QUE MIJOR, EM ESTAT UNITS, ORGANITZATS I MOL VEN ACOMPANYATS PER FAMILIARS, AMICS I CONEGUTS... GRACIES A TOTS PER ESTAR AHI. I LES XICONES I XICONS, GRANS I MENUTS QUE ENS HAN REPRESENTAT EN ESTA MOSTRA TOTS SUPER BE, DE CINE...... BUENO, CREC QUE L´OPINIO MEUA JA L´HE DEIXAT MOL CLARA, ARAN QUEDA PREPARAR ELS QUE FEM EN EL CASAL, ANIMO ARTISTES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.