divendres, 8 de gener del 2010

DE NOU DIVENDRES... HUI REUNIO?

Si xuquerets, avui és divendres, ja tenim ací el cap de setmana de nou, com passa el temps, com que les darreres setmanes han sigut més curtes...

El fet és que hui és divendres i els divendres toca reunió. Supose que avui es reanudarà l’activitat fallera després de les festes nadalenques, però com que no estic del tot segura, si algú ho sap que ho confirme. És cert que fa un poc de fred, però està clar que hem entrat ja en la recta final de l’exercici faller, ara ja va tot a una. En pocs dies, sense anar més lluny, començarà la mostra de playcbacks que organitza la JLF. De segur que hi ha algun decorat que “rematar” i algun que altre tema que tractar (el ral·li o la cavalcada del ninot, per exemple). A més a més sempre és agradable vore de nou la gent, que et conten les vacances, la cervesseta, el xupitet, la partideta de truc... i lo que vinga, vamos. En fi, que ens vegem esta nit, no xuquerets?

6 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

FINS A LA NIT, PERO VINGAU MOLT ABRIGATS, I PASEU LA VEU, PERQUE CUANTS MES SIGAM MIJOR. GRASIETES

Esther ha dit...

I aprofite per adir-vos que si algú està interessat-ada en eixir a la mostra de play-backs,que esta setmana que ve que es passe per el cau sobre les 20:00 hores que estarem Elsa o jo per a apuntar-vos, ANIMEUSE!!!!!!!

dúlia ha dit...

La veritat és que jo tenia ganes d'anar però quan tanquí només m'abellia posar-me el pijama i tirar-me al sofà i això és el que vaig fer. Igual esta setmana coincidim pel casal i ja m'informeu de com va el play-back.

MADUIXANA ha dit...

EL PLAY-BACK DULIA VA, I PROU, PERO EL MOMENT COM SEMPRE LES XIQUES MES MAJORS VAN ENDAVANT EN EL SEU REPTE. DESPRES ELS NOSTRES TECNICS EN DECORATS ESTABEN ULTIMAN DETALLS PER COMENÇAR, QUE APROFITE QUE PER FAVOR, TU, TU, TU, TU, I TU, SI SI SI TU TAMBE, PODEU TRANQUILAMENT PASAR PER EL CASAL A PARTIR DE LES 20 HORES PER AJUDAR EN LO QUE TU PUGES, SAPIGES O VULLGES, PERQUE TOTS, PODEM, SABEM I TENIM L´OBLIGACIO DE ARRIMAR EL CAP PER ALLI, PERQUE ENCARA QUE NO EL CRIDEN PERSONALMENT TU POTS FER CUALSEVOL COSA, PERQUE LA FALLA XUQUER ES MOLTA FALLA, I PODEM, CLAR QUE PODEM, AIXINA QUE EL DIA QUE PUGAU I SE POT SER CUANT MES PRONTE MIJOR PASEU PER ALLI ( en aço vull dir que paseu abans de final de febrer) GRACIES A TOTS DE PART DE TOTS EL IMPLICATS, ARTISTES, AJUDANTS, MAQUILLADORS, BUENO ARA EN SERIO PASEU AJUDAR GRASIETES

laura ha dit...

Dulia s.o.s, necesite que vingues dema dilluns al casal a partir de les 9 y 30, necesitem parlar en tu.
Si no vols vindre per favor tocam per telefono que jo no se el teu movil, es per el asunt del play bak.

MADUIXANA ha dit...

XICONES SOU UNES MAQUINES, NO SE QUE VOS FARIA, PUES LA VERITAT LO POC QUE HE VIST ESTA MOL BE, AIXINA QUE ANIMO, ACUDIU TOTES PER FAVOR PER PODER PULIR EL TREBALL QUE EU FET, I A LA RESTA DE GENT LO DIT, EL QUE PUGA POC ACUDIR CAP A LES 20 HORES QUE JA NIA GENT EN EL CASAL, I TOTS PODEM FER ALGO, INCLUS PRESENTAR UNA CANSO.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.