dissabte, 30 de gener del 2010

MÉS FELICITACIONS

I també hui estem d’aniversari xuquerer. Ens ha dit un pardalet que hui, 30 de gener, compleix anys Edgar. No sabem exactament quants, però no voliem perdre l’ocassió de felicitar-lo al blog. Esperem que passe un dia molt feliç i que la familia i amics li regalen moltes coses.

MOLTES FELICITATS EDGAR!!

PER MOLTS ANYS !!

13 comentaris:

pili ha dit...

i colli 18 anys que apresa pasa el temps
bueno moltes felicitats y que el vatgen mols regalets

JACQUIE ha dit...

MOLTES FELICITATS EL MEU XIQUET, en el seu 18 aniversari, "ja eres major de edad EDGAR, pero no el penses que as defer lo que buiges eeeeeeeee".En estos momens estaba en uns dolor que encara manrecorde. Buno moltes felicitats de ton pare la teua xermana i com no de la mara que ta parit YO.

Mayte ha dit...

FELICIDADES EDGAR,QUE PASES MOLT BON DIA EN COMPANYIA DELS TEUS

INMA ha dit...

moltes felicitats nano, de la teua germana postisa.

cristobal ha dit...

Moltes felicitats Edgar, de part meua,de Susana, Lluís i Oscar, que et volem molt i esperem que el porten molt bons regals.

DESIREE ha dit...

Moltes felicitats de la teua familia tonta sobretot de la teua padrina.Moltes felicitats i aprofitat dels 18 que passa molt apresa.besets

MADUIXANA ha dit...

BUENO QUE DIR DE MEU EDGAR, MOLTES FELICITATS AL HOMENOT, I COM DIU TA MARE NO CREGES QUE PER SER JA MAJOR D´EDAT POTS FER TOT EL QUE VULLGES EH!!!!!!JAJJAJAJAA, BUENO MOLTES FELICITATS DE PART DE J.P., AÏDA, DEL MEU HOME I MEUA.
AH! ENS DEUS UN XUPITO, I JA ENS CONTARAS QUINA FESTETA TAN FET I ELS REGALS QUE HAS TINGUT.
BESETS GUAPO

MADUIXANA ha dit...

AH! A VORE SI PER LO MENOS ASOMES EL CAP PER ASI,,,,,,

Gemmeta ha dit...

Moltes Felicitats Edgar!!

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats edgar¡¡¡ colli com passa el temps, si l'atre dia encara t'agarrvem al bracet jejejej q et regalen moltes cosetes¡

encarni ha dit...

moltes moltes feliçitats edgar,de part de david,encarni,asier i ainhoa.

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Edgar de part de Àngela, Helena, la Tia Sonia i el Tio Martí. Estas en plena flor de la vida i ja eres un home, i aixó com diu ta mare no el permet fer el que vullgues, sino al reves, ara hem de tindre molta responsabilitat i actuar de manera que demostren que eres adult. Disfruta plenament els 18 anys i aixó vol dir que sigues conscient en tot moment del regal que ens dona la vida als 18 anys.

edgar ha dit...

Soc edgar gracies x felicitarme!!i x cert PENSE FER LO QUE VUIGA jajaja!!xd

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.