dilluns, 1 de febrer del 2010

COMENÇA EL BALL

Bon dia xuquerets!! Que, ja esteu a punt,? Ja s’heu arreglat el dissabte, el 6 de febrer? Que qué passa? Doncs que va a ser, que hi ha “fallerio”!!

Sí amics bloggers, s’acosta la primera “festeta falleril” de 2010, yujuuu!! Comença el compter enrere... Ara ja va tot a una, paelles, ral·li, cavalcada del Ninot, passacarrers... Quant menys ens adonem estarem cremant la falla, però abans tenim uns quants actes que disfrutar i el primer d’ells es celebrarà el proper dissabte, el dia 6 de febrer. Efectivament, es tracta dels Fallers d’Honor, hi haurà soparet (per als que s’hagen apuntat, ja sabeu) i després ball, clar. Jo estic desitjant-ho, vosaltres no? La música i la pólvora que tant ens agraden estan cada vegada més prop, les ganes de festa són palpables, cada vegada més, ja va fent olor a falles... En fi, xuquerets, que ens veiem dissabete, já sabeu, no feu plans, no podeu faltar!
.
PD: El presi estarà demà al cau de 8 a 9 hores per si algú s'ha oblidat o ha canviat d'idea i vol apuntar-se per al sopar dels Fallers d'Honor.

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

SI JA COMENCEM EL CONTER ENRERE, AY MARE, AGAFEU FORCES I AL ATAQUEEEEEEEEE, XUQUERETSSSSSSSS, I AL DISABTE FALLERS D´HONOR, ANIMO, I COM NO VOLUNTARIS PER ARREGLAR EL CASAL, AL DIVENDRES VOS VOLEM VORE EN EL CASAL....

INMA ha dit...

biennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, ya esta ahi!!!cada vegada falta menys per a falles.

Mayte ha dit...

molt be
,jo acudire supose que despres,coincideix amb els fallers del sucro
aquets any......,meu tindreu que contar,ho almenys fer fotos de rigor que toquen,ehhhhh

MADUIXANA ha dit...

AY MAITE, QUE ENGUANY T´ENS LA AGENDA AL COMPLET, BUENO MENTRES EU PASES BE I DISFRUTES DE ESTES FESTES JOSEFINES, PROU, I EN EL CASAL ESTAREM....

fanny ha dit...

si,si,si,si, la festa ja esta asi.xupito xupito xupito.yeeeeeee inma que vaguen rascant les vuxakes pals xupitos.

laura ha dit...

a totes les xicones que ixiren al play bak de concurs de majors poseu-se en contacte amb mi o vigau al casal el divendres per a repartir lo dels dines!

INMA ha dit...

AIXO AIXO COMPI, QUE ELS CUBATES I ELS XUPITOS VAN QUE TRINEN.......JAJAJAJAJAJA I LA MAMA MOS TE Q CONVIDAR, JEJEJE

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.