dijous, 11 de febrer del 2010

I HUI DE QUI ÉS?



Com haureu pogut observar, febrer ve carregat d’aniversaris, oi?
.
Avui és el torn d’Angelita i des d’aquestes línies li desitjem un molt feliç aniversari i esperem que complixsca molts anys més en la nostra companyia, la de la familia xuquereta.
.
.
MOLTISSIMES FELICITATS!!
PER MOLTS ANYS!!

11 comentaris:

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS ANGELITA!!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ANGELITA I ENCARA QUE HUI CELEBRES UN ANY MES NO SE QUIN PACTE HAS FET NI EN QUI PERO PER A TU NO PASEN MAI ELS ANYS, TINDRAS QUE DIRMOS EL SECRET EH!!!!! BUENO MOLTES FECITATS COM SEMPRE DE PART DELS MEUS FILLS I MEUA. MOLS BESETS GUAPA... NO CAMBIES MAI EN EIXA ALEGRIA I ENERGIA QUE TANT EL CARACTERITZA....

JACQUIE ha dit...

MOLTES FELICITATS ANGELA, ELS ACUARIOS ABUNDEN EN LA NOSTRA FALLA, ASPERE QUE HUI, BATISTET NO TEDUGA A PASEXAR SI NO Q TEDUGA A UN BON DINAR. FELICITATS DE PAR DE TOTA LA FAMILIA.

INMA ha dit...

FELICITATS!!!!

GATET ha dit...

MOLTES FELICITATS EN EL DIA DEL TEU ANIVERSARI DE PART DE LA FAMILIA ROMEU-ANDREU.

encarni ha dit...

feliç aniversari Angelita de part de la familia escriva -romero.

laura ha dit...

Moltes felicitats a tu tambe!!! el blog va carregaet de cumpleanys eh.

Mayte ha dit...

FELICIDADESSSSSSSSSSSSSS

Martí ha dit...

Me caguen tot, qui es esta xiqueta que cumplix anys? Moltes felicitats Angelita per el aniversari i per estar tant jove encara. I a voste tio Batiste estires un poquet i regaleli un bon regalet a la seua muller. Moltes felicitats
Angelita.

Martí i Gorgo ha dit...

Lo que he dit abans es de part meua i de Sonia

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.