dimecres, 10 de febrer del 2010

EL DIA DE...


THARA!!
Efectivament, avui és el seu aniversari, i no podiem deixar de felicitar-la al blog. Així doncs, li desitgem un molt feliç dia ple de sorpreses i regalets. Per molts anys!!

10 comentaris:

gatet ha dit...

Moltes felicitats de la familia romeu-andreu,i que teu pases de allo mes be en este dia....

MADUIXANA ha dit...

MOTES FELICITATS GUAPISSIMA, QUE TINGUES UN BON DIA I QUE EL FASEN MOLS REGALETS, JA SE QUE ESTEU MOLT AFAENAES ENTRE LES CONVIVENCIES, CAMPAMENT, FALLES, CLASES I DEMES CORRERIES QUE TENIU, PERO PER ASI LA FALLA TAMBE TENIM GANES DE VOREVOS AIXIA QUE A CONVIDARMOS EL XUPITO DE RIGOR EH!
BUENO FELICIDADES DE PART DE J.P.,AÏDA I MEU MOLS BESETS

jacquie ha dit...

Moltes felicitats guapa, que pases un bon dia en compañia de la familia i de les teues amigues que te bolen molt.

THARA ha dit...

MOLTISIMES GRACIES!!

Y LA VERITAT ESQUE TENS TOTA LA RAO ANA EN AIXO DE LA CONVIVENCIA Y TOT EL LIO ESTE NO TENIM TEMPS NI DE ANAR A LA FALLA PERO TRANKILA K EL XUPITO DE RIGO TE CONVIDARE...

BESOS Y DE NOU MOLTES GRACIES

ROSER ha dit...

FELICITATS THARA!!

INMA ha dit...

FELICITAST!!!!

encarni ha dit...

feliç aniversari Thara, de part de la familia escriva-romero.

Mayte ha dit...

FELIICDADESSSSSSSSSSSSSSSS

Martí ha dit...

Moltes felicitats Thara. Enguany te he tirat de meins en el Play Back ja que eres una artistasa i no te em vist. Esperem que la teua ausencia no es prolongue massa i voret pronte per el casal. Moltes felicitats Thara.

Martí i Gorgo ha dit...

Lo que he dit abans es de part meua i de Sonia

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.