dissabte, 13 de febrer del 2010

UN NO, DOS

I avui dia previ al dels enamorats, també estem d’aniversari, de doble aniversari ademés. Avui són dos els membres de la comissió xuquerera que compleixen anys:
.
.
.
.

.

Per una banda tenim a ESTELA; crec que seguix sent fallera, però no ho puc assegurar, no li vegem el pèl... (a vore si es sent aludida i es deixa caure pel cau)















I en segon lloc tenim a DULIA, una d’eixes persones que sempre està al peu del canó, disposada a ajudar en el que faça falta, tant si es tracta de presentar com de jugar al bàsquet, tant si ha de jugar al futbet com organitzar el sainet.












A les dos, en nom meu, de la colla i de tota la comissió,

MOLTISSIMES FELICITATS I QUE EN COMPLIU MOLTS MES!!


Hola soc Soni, ja que dema 13 de febrer de 2010, es l'aniversari de Dulia el seu 40 aniversari, i pense que no hauriem de deixar de felicitar-la, ja que es una de les falleres mes implicades i mes col.laboradora, per a mi es molt especial i una gran, gran amiga.

Us envie una foto d'aquest dissabte al casal, gracies

Soni

18 comentaris:

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS A LES DOS!!!
DULIA L'ALBUM TA QUEDAT MOLT XULO!!
ALE A DISFRUTAR DEL VOSTRE DIA!!!!

laura ha dit...

Moltes felicitats a les dos i que vos fajen molts regalets!!!
Estela ara despres el tocare per a dir-teu en persona pues ja has pasat la barreta dels 30 (que majors que estem ehhh!)i vuic saber el que se sent ueleta jejeje.

INMA ha dit...

moltisimes felicitats a les dos!!!

gatet ha dit...

Moltes felicitats a les dos de part de la familia Romeu-Andreu.

gatet ha dit...

Moltes felicitats a les dos de part de la familia Romeu-Andreu.

Vanessa ha dit...

Moltes felicitats!

Esther ha dit...

Xicones moltíssimes felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!! Per cert he tingut el plaer de coneixer més a Dúlia gràcies a les activitats esportives i he de dir que és una tia de P.M.. Dúlia eres genial, no canvies mai. Molts besos guapíssima.

Mayte ha dit...

felicidades ales 2 xuquqeretes
esperem la vostra combida,Dulia a tu et vec al divendres al cau i un xupitet hen tindras que comvidar, per a tu Estela ,ja voreeeeeeeeee, per que filla eres mes cara de vore,mante
,pero aixo ni o deixa pera que hui, dia lde s ENAMORATS,jajaajajaj,per a qui estigua ,clar
vos desitjen:
FELICIDADES

susana ha dit...

moltes felicitats a les 2.
Dulia espere que avui teu passes molt be ja m'han dit que estaveu de festeta cuidaet en la beguda que dema es dilluns. un abraç molt fort.

dúlia ha dit...

Felicitacions a Estela, espere que hages passat un bon dia.
I a la resta, moltes gràcies per les vostres emotives paraules. La veritat és que quan més us conec, més m'agradeu i això és genial.
I a la meua Soni, un agraïment ultraespecial perquè sé quant li costa escriure.
Per supost, al divendres, tots convidats en el casal però no se n'haneu tan prompte, que si no no fem festa.

Martí ha dit...

Moltes felicitats a les Dos. Perddoneu per el retras, sobre tot tu Dulia, ja quel divendres ens vegerem i men ani del casal sense felicitarte, lo cual es un greu error per la meua part, perdó. Per a mi el poder disfrutar de la teua companyia es un plaer, i mes quand saps que m' encanta estar amb tu i empaparme amb la teua sabiesa (bueno meins quand eix el tema del GH que ja saps que no coincidim masa. Espere que sigues molt felis i que cumplixques molts anys mes junt a nosaltres en la falla. A tu Estela també, perdona per el retras i moltes felicitats, i que cumplixques molts anys mes en la falla junt a nosaltres.

Martí i Gorgo ha dit...

Lo que he dit abans es de part meua i de Sonia

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA UNA MIQUETA TART PERO VULL DESITJAR A ESTES DOS FALLEROTES COM ELLES ASOLES I QUE VIUEN LA FESTA TOT EL QUE PODEN I MES, MOLTES FELICITATS DE PART DELS MEUS FILLS I MEUA, NO CAMBIEU MAI ESTELA A TU SE QUE PER LA FAENA NO POTS GAUDIR MES DE AQUESTA FESTA QUE TAN T´AGRADA I A DULIA QUE DIR D´ELLA NO NIAN PARAULES QUE PUGEN DESCRIURE LO GRAN PERSONA, LO GRAN FALLERA, LO GRAN AMIGA I UN SENSE FI DE PIROPOS QUE NO ACABARIA MAI, MOLTES FELICITATS A LES DOS I LA CONVIDA NO ES PERDONA.

Carmen ha dit...

Felicitats per molts anys a Estela i a Dulia, amb un poc de retard (ho he vist ara) de part de Mar, Romeu i Carmen.
Dulia desitge que ho hages passat molt bé celebrant l'aniversari i que en complisques molts més amb salut i alegria¡¡¡

JACQUIE ha dit...

MOLTES FELICITATS A ESTELA I DULIA QUE PASEU UN BON DIA. DULIA TRANQUI
QUE ES 40 SON DE PU... MARE.

dúlia ha dit...

Jaquie, si continuen igual de bé que han començat seré molt feliç perquè ja us contaré en persona la sorpresota que vaig tindre. A banda d'això, tornar a agrair les noves felicitacions i a vore si és veritat que ho celebrem, que sempre ho diguem però després no ho fem. Fins prompte.

angeles llopis ha dit...

dulia i estela moltisimes felictats¡¡¡ espere q hajau gaudit d'un bon dia, i q vos hagen fet molts regalets, pero el q mes espere es q vos pogam felicitar per molts anys mes¡¡¡¡

dúlia ha dit...

Completament d'acord amb tu Angeles. Esperem que pugam felicitar-nos molts anys més.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.