divendres, 5 de febrer del 2010

EL DIA DE...

Avui es compleixen uns quants anys en que un gran faller i amic de la nostra colla va aparèixer per primera vegada al món. I que vos puc dir d’ell? Doncs que és faller, que també és caçador i que recentment s’ha estrenat com a pare. Encara no sabeu qui és? Va una altra pista, sempre ens sorpren amb les disfresses... Ara si, eh! Efectivament, es tracta del nostre benvolgut Paski, que compleix ni més ni menys que 30 anyets.


En fi, que volem desitjar-li un molt feliç aniversari en companyia dels seus i dir-li que demà ho celebrarem com cal. Per molts anys!!

16 comentaris:

Esther ha dit...

BUENO PASKI MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!! I QUE VANESSA I PASKI JR. ET FACEN UN N MOLT BON REGAL. FELICITATS!!!!!!!!!!!!!

Martí ha dit...

Ayyyy Paski moltes felicitats i que en cumplixques molts anys mes! Gutten congrattulations. He? que ta paregut? teu he dit en alemà i tot, perque tu teu mereixes alemanot. Xe lo dit moltes felicitats i qu' en cumplixques mols anys mes en la falla.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS PASKI, I COM NO MES ENCARA QUE ENGUANY EU CELEBRES EN TOTA LA FAMILIA AL COMPLET, JA QUE PASKI JR DE SEGUR QUE TAMBE TASTA UNA MIQUETA DE TORTA, MOLTES FELICITATS I SALUT, BESEST

rojuel ha dit...

Hola xuquerets! No se que ha passat, però l'article estava programat per al dia 5 de febrer, és quan realment complix anys "l'alemanot"...

Be, el que va davant va davant: MOLTES FELICITATS PASKI!!

uetxo ha dit...

moltes felicitats companyero salut i força en el tractor mal pensats

uetxo ha dit...

marti i cristobal fogones

jackie ha dit...

Moltes felicitats, teguañe per un cuans anys p aso es bo, bore xent xobe per la falla i de tan bon caracter com el teu, q pases un feliz dia en compañia de vane y paski junior. per adelantat.

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats pasky¡¡¡

gatet ha dit...

Moltes felicitats,i enhorabona per la teua estrena com a pare.

fanny ha dit...

moltes felicitats.

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS PASQUI!!!

vanessa i pasqui ha dit...

Felicitats de part de la teua dona i el teu fill.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!!!Dema una rondeta a la teua salud!!!!!!!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!!!Dema una rondeta a la teua salud!!!!!!!!

mayte ha dit...

MOLTES FELICITATS PASCUAL,ens deus una convidaaaaaaaaaa

pasqui ha dit...

moltes gracies a tots. ja cambiem de decada. Ale d'açi 1 ratet vos convide a tots a 1 xupitet i prou eh... ja ja ...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.