dijous, 21 de gener del 2010

NO MEU PUC CREURE.....


Si si si, aço ja va vegent-se,mare meua,NO MEU PUC CREURE,el carrer de la VERONICA,un tros d´ell,comença a vores algo,esta mati, l´aplanaora s´ha dedicat a deixar el carrer a punt per a que posem el ASFALTTTTTTTTTTTTTTTTT

Mare de deu , gracies,a durat `com un part,estem des del mes de abril,aixi,i que voleu que vos conte que no sapiau,toto el que hem sufrit ,tot el disgustos,pelees,bacs,ect...,durant tot esta jorna de treball que pensabem que no s´´acabaria mai.

Hui dia 21 de gener,fa 9 mesos que ens destrosaren carrer,voreres,esfalt,ect...

deixaren el carrer de la veronica,com tercermundista i irreconocible,pero despres de tant d etemps, de pleits,espanya directo,de denuncies,de escrits al diari del LEVANTE,de mals tragos per part del veinat,de accidents,i moltes mes coses....,pareix que aso tire abant.

I ho dic jo,Mayte,que hui estic a casa i ho veig,acaben de tirar un poc d´´asfalt,aiiiiiiiiiii,mare,ja no m´´enrecordare ni de aparcar alaporta de casa,jaajajj.

Bueno i asi vos deixe una foto:

7 comentaris:

Martí ha dit...

Mayte, enhorabona per a tu i els veins del carrer la Verónica. Creec que el que ha passat en el carrer i el que está pasant darrere del almasent d' Americo (on pareig que s' ha convertit en el verteder de residuos de Sueca)es mereig que siga el punt sentral de la cabalgata del ninot (mai millor dit en referencia del que ha consentit que pasara )

uetxo ha dit...

estic dacord ,pero punt central no ,tenim tema com per a tres cabalgates,sueca este que enterar que el barrio indio tambe es poble "collons i eu diu un criat al centro i de luis vives collons altra volta " al ataquerrrrrr xuquerisimmmms o algo

jacquie ha dit...

Mayte enhorabona, per FI sa cabat tot el mal somni que aunpast tu i el teu veinat jo tambe sentia el temblor de la aplanaora desde aon estaba i he anat aboreu, malegre per tot elveinat.

Mayte ha dit...

bueno, pues espere que el oratge no ens falle per que si no mare meuaaaaaaaaaaaaaa, altra semana mes
aixi que vaig a crusar els dits i que faça solet, almenys fins que tirwen les capes d´´asfalt que queden

Mayte ha dit...

ahhh, i de fet segur que tema de cabalgata tenim
per que i colloooooooooooooooo

Martí ha dit...

Maite, mirant la foto m' alegre per els veins, que ara com es evident tindreu una millora i calitat de vida notable, pero senc nostalgia cuand m' imagine com estaba abans cuant tenía els barracons i lo que he jugat alli de menut. Mira, aixi es la vida, el teu carrer es una part de mi i d' alguns de nosaltres, i com tot en esta vida tambe cambía (bueno meins la canso de Tamara) i el verd ha deixat pas al asfalt.

MADUIXANA ha dit...

PER FI, TOTS EL VEINS S´HABEU GUANYAT EL CELL, PER TOTA LA PACENCIA I RESIGANACIÓ QUE HABEU PASAT EN TOT ESTE TEMPS, I MES EN LES CONDICIONS TERCERMUNDISTES JA QUE LA VERITAT PODRIEN HABER FET D´UN ALTRA MANERA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.