dimecres, 29 d’abril del 2009

IXINT DE CONTERS.....

Ja esta arribant el dia de Pasqui, el xiquet dels nostres amics Vanessa i Pascual, estem a punt de ser tios, i només estem esperant la cridada i l'imatge de PASQUI.
Ix de conters un dia com hui, només desitjar-li que tingua un ratet curtet, i es recupere promte.
UN BES MOLT FORT

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

VANESSA QUE TINGES UN RATET CURTET I TOT VINGA BE. BESSETS GUAPA

Mayte ha dit...

animo Baldo , que ja ve allo,jajajajaj

Mayte ha dit...

eiii, jo estic currant tot el dia, si vens dismeu, i dema per la nit tambe estic

dúlia ha dit...

Molta sort i tranquil.litat per a la inminent mamà.

gatet ha dit...

Que tingues un ratet curtet,i per a paski també.

rocio ha dit...

Esperem que no es retrase molt que ja tenim ganes de que estigua entre nosaltres. Ay mare¡¡ no tindrem xiquet ni per començar...el primer de la quadrilla que es¡¡¡

Vanessa ha dit...

Gràcies a tots, de moment encara no te ganes de eixir,ja vorem quan es decideix. Vos tindrè informats i tranquila Maite que si vaig hui o demà et cride.

rojuel ha dit...

Va que ja tenim ganes de vore-lo!! Esque ahi s'està molt be... Espere que vaja tot de categoria, tu tranquil·la, molta sort!!

Eva ha dit...

Ai ai ai aixo ja esta ahi, y pareix l´altre dia!!!bueno xiqueta que vaja tot molt be, i ja saps enseguida ens informes!!!!

Esther ha dit...

BAldo jo estic esta nit currant!!!!!!! si vens esta nit pregunta per mi, jijijijijij!!!!!!!!!!! avore si tinc sort i soc de les primeres en vore a la criatura.

MARIE ha dit...

vamos animo, que ahora biene lo mejor, verle la cara,y poder cojerlo en tus brazos. Y como no la cara del padre, mucha suerte, y que sea un ratito muy corto. Besos para los tres.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.