dimarts, 7 d’abril del 2009

DE QUI ES HUI L'ANIVERSARI?

Avui és l’aniversari d’una fallera de la nostra comissió, una fallera d’eixes que no se’n perd ni una, i una d’eixes persones que sempre porten un somriure en la boca. Ja sabeu, no? No és altra que CARMEN. Si no m’han informat mal, compleix 39 anys, així que MOLTES FELICITATS de part meva, de la colla i de tota la comissió. Que passes un gran dia junt als teus i que complixques molts anys més en la nostra companyia.



Anava a dir que brindàrem en cava virtual, però millor ens fem un xupitet virtual, que ens agrada més, no? Be Carmen, lo dit, per molts anys.


Foto cedida per Romeu

22 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EY COLLI ROMEU, SI QUE T´HAS LLUIT, COM ES NOTA QUE ES LA TEUA DONA, I LO MOLT QUE LA VOLS, BUEN EN REALITAT A LES DOS DONES PUES EN LA FOTO JA EU DEMOSTRES.

CARMEN MOLTES FELICITATS, I ESTIC MOLT SEGURA QUE REGALS EN REBRAS I FELICITACIONS SENSE PARAR. MOLS BESSETS GUAPA

Eva ha dit...

Moltes Felicitats Carmen! Espere que tingues un dia especial junt als teus. la verita es que sou una parella ( bueno ara ja un trio) exemplar en lo que jo vos he pogut coneixer. Participativa, divertida, amb ganes de pasar-ho be, i sempre esteu ahi...
Lo dit moltes felicitats

MARIOLA ha dit...

FELICITATS, CARMEN!

Vaig llegir una vegada que la vida és com un espill que reflexa tot el que li oferixes.
Espere que et torne tota l'ajuda i el bé que has fet pels altres.
És un LUXE tindre't com a companya i amiga. ET VOLEM MOLT, GUAPA!(CUIDA'T...)MOLTES FELICITATS I "que cumplas muchos más..."
BESITES.
ANNA I MARIOLA.(ELS ÀNGELS DE CHARLY).

pili ha dit...

moltes felicitats de part meua i de david,que tinges molts regalets,
i mos deus un xupitet.........

morales ha dit...

Carmen moltes felicitats avore si Romeu i Mar es porten be i et fan molts regalets.

dúlia ha dit...

Felicitats per a una persona a la qual conec de tota la vida. Espere que l'últim any de la década dels 30 es porte amb tu de meravella i siga el primer de molts anys carregats de salut, amor i treball. La foto m'agrada molt, esteu molt bé mare i filla però eixa persona que ha posat que sempre tens el somriure a la boca no sé en què estaria pensant perquè en lo renegona que eres...
Ara en serio, que sigues molt feliç amb els teus dos amors.

encarni ha dit...

moltes feliçitas Carmen,de part de David,Encarni,Asier i Ainhoa.

INMA ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS CARMEN.

Martí ha dit...

Moltes felicitats Carmen de part de la Familia Furió-Mas. La foto está especial i conegent al teu home (i benvolgut amic nostre) ens jugem el que fasa falta apostant que la feta ell. Esperem que sigues molt felis, que el regalen a muntó cosetes i que cumplixques molts anys mes en la falla. Un abras i un besset ben fort.

rocio ha dit...

Ixa Carmen¡¡¡ pareix l'altre dia quant estaben felicitante al blog i ja a passat un any, mira que anem depresa, però per a tu pareix que no pasen el anys...
Moltes Felicitats¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Romeu molt xula la foto, eres un artista.

jacquie ha dit...

Moltes Felicitats CARMEN, aspere que sigues molt felic en compañia del seu señor marit y de la teua xiqueta.

Esther ha dit...

Bueno, bueno ja queda poc que dir. Moltíssimes felicitats, i que en complixques molts més.

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats, carmen¡

marieta ha dit...

Moltes felicitats de part del Casiano i Maria Jose i esperem que tingues un dia molt especial en companyia del teu home i la teua xiqueta.

romeu ha dit...

Moltíssimes felicitas i moltíssima salut cari, aquesta nit Mar i jo et farem uns regalets, però ningun regal es pot comparar en el que ens fas tu tots els dies amb el teu sonriure.

Besets

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS CARMEN!!

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI CARMEN

laura ha dit...

Per tercera vegada hui, moltes felicitats de part meua i de juanjo.ah! en la foto esteu de lujo.

MARISA ha dit...

MOLTES FELICITATS CARMEN, DE PART DE EMILIO DESI I MARISA

cristobal ha dit...

Moltes felçitats Carmen, de part meua i de la meua familia, un beset i que no pergues mai el somriure que el carateriza

Virgi ha dit...

Felisitats Carmen.Segur k pases un dia fantastic amb els k te rodegen sobre tot amb el teu home i la teua xiketa i de segur k el teu millor regal va a ser celebraro amb ells.BESETS.

Carmen ha dit...

GRÀCIES per tots els comentaris tan bonics que heu ficat, ¡¡estàn molt guay¡¡
La foto també m'agradat molt, hem recorda les vacances a Barcelona.
Romeu sempre em sorpren, els regals m'encanten, pero el que desitge es gaudir de bona salut, somriure, l'estima de la meua familia i la vostra amistat.Besets.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.