divendres, 3 d’abril del 2009

ATENCIÓ!!!

Bona vesprada, xuquerets!! Vos recorde, per si algú no ho sap, que ja hem començat l'exercici 2010 i que aquesta vesprada al cau es repartirà ja la primera loteria, no oblideu passar-se per allí a recollir-la (serà la de les 2 properes setmanes).
Nota: Hui hi ha reunió, que es divendres, aprofiteu que la setmana que ve com que és Pasqua no hi haurà. Supose que el presi presentarà a la seua Junta, fins després, xuquerets!!

6 comentaris:

Martí ha dit...

Primerrrrrrrr. Aixó, que en este article he sigut el primer, es una tontería... pero mira. Be ja ens vorem.

MADUIXANA ha dit...

JAJAJAJAJA, JA ERA HORA BANDIDO, I MIRA TU A QUINES HORES, DE NORMAL LO TEU ES HORARI DE VAMPIROS, JAJAJAJAJA, BUENO ES BROMETA HE MARTI, CUANT DE TEMPS, M´ALEGRE MOLT, I A LA NIT ENS VETXEM, BUENO SI ARRIBE A BON HORA, PUES ESTA VESPRA INAGURA LA MEUA AMIGA ESMERALDA AL COSTAT DE THAO, UNA BOCATERIA QUE S´HE ANOMENA "L´AVINGUDA", JA PODEM ENCOMANAR ELS SOPARETS ALLI, JAJAJAJAJA

Martí ha dit...

HHHHolaaaaaa Maduixana, com va aixó?. Lo de la bocateria está de categoría per encomanar els bocates de ara en avant. Be Maduixana ja ens vorem.

Esther ha dit...

Maduixana lo de vampir per què ho dius, per les hores en les que sol escriure Martí, o per la seua espactacular interpretació de QUEEN el VAMPIR als play-backs de l´any passat???????jijijijijijij, Ah!!!! i que per supost ens va fer emportar-nos el 3er premi!!!!!!!!!
Volem tornar a fitxar-te Martí pensat´ho, però no acceptem un no per resposta, jejejeje!!!!!!!!

Martí ha dit...

No Esther, lo de vampir es per que quand solc escriure mes es durant el torn de la nit, ja que en el torn del mati o vesprada escric d´arrapa i fuig, en el cas de poder clar, com avui. Un besset per a tots.

Martí ha dit...

Ah , Esther discrepe de tu en una cosa, bueno en dos, pero ja teu dire. Ah gracies Esther per la teua exagerada apreciació, es beu que en veus en bons ulls, jo a tu tambe el vec en molts bons ulls. Un besset.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.