dissabte, 4 d’abril del 2009

ENGUANY SI, ANGELES

Un pardalet ens va dir que avui, dia 4 d’abril, era un dia molt especial per a un membre de la nostra comissió. Tal dia con hui però 23 anys enrere va nàixer la nostra benvolguda Angeles. I sabent-ho no podiem deixar de felicitar-la al nostre blog en nom de la colla i de tota la comissió (per fi, eh!) i desitjar-li que passe un molt bon dia en companyia dels seus i que li facen molts regalets.


FELICITATS, ANGELES!!

11 comentaris:

Esther ha dit...

Moltíssimes felicitats guapíssima!!!!!!!!!!!!!! i ara de seguida busque una foto teua i la penge, quie aixina està molt pobreta la felicitació, val????? Molts besos.
Ah!!!!! i m´alegre molt d´haver-te conegut i de que ens portem tan bé, espere que açò no canvie mai.

angeles ll. ha dit...

jajaja, gracies¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ jo tb esther¡¡¡, mira q ens riguerem, el dia de les abelletes eh???jajajaja

fanny ha dit...

moltisimes felicitats k teu pases molt ve i k el compren moltes cosetes,un beset.

ROSER ha dit...

ABEJITAAAAA...SI QUE MOS RIGUEREM SI!!!QUAN HO PENSE ENCARA EM DESCOLLONE!!

MOLTES FELICITATS ANGELES!!QUI ET CONEIX SAP QUE ERES UNICA!!
MOLTS BESETS GUAPA!!!

laura ha dit...

Moltes felicitats guapa i com diu Esther no cambies mai perque eres una de les persones mes bona que he conegut mai!

Eva ha dit...

Ei colli Angeles quines coses mes boniques que et diuen!!!! Moltes felicitats bonica!!!!

Martí ha dit...

Aiiiiii, Angeles Napieta, moltes felicitats. Tenen rao en lo que et diuen perque eres única. Tens un caracter especial (com el de la teua familia) i eres de pasta beneida. M`agradaría sentir el cumpleaños feliz tocantlo el Nap amb el baix. Estaría molt be. Que pases molt bon dia, sigues molt felis, que te regalen moltes cosetes i que en cumplixques molts anys mes junt a nosaltres a la falla. Saluda al teu germa Nap de la meua part, que ja m`enterat que es un mag.

Familia Furió Mas ha dit...

Ah Angeles, que la felicitació es de part de la familia Furió-Mas al complet. Moltes felicitats.

angeles llopis ha dit...

moltes gràcies a tots/es, hem fa molta il#lusió, ja q no sabia q pensareu eixes coses tan boniques de mi¡¡ de veres mil gràcies a tots/es¡¡¡¡

Carla ha dit...

FELICITATS PINYAAAAAAAA!! un poquet tard, però...UN beset.Muaaaks!

CARLA MORALITA ha dit...

je jo es que no entre molt a la pagina xo ara que he vist que la meua amiga esta ahi la felicite amb molt de carinyo. felicitats angelus!!!!!!!!.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.