dijous, 23 d’abril del 2009

ON ESTEM????

Xiquets, nosaltres hem començat la setmana santa molt , pero que molt, carrega.
Dijous sant, aquets any ja sabeu que va ser festiu i nosaltres ho celebrarem por todo lo alto, ja voreu ja....
L´aniversari del Rai va ser en dates un poc critiques per tanta festa fallera que no podiem deixar pssar , aixi que ell va decidir que ho celebrariem quan passara tot, i de fet que millor data que les de la pascua per a començar amb la RANXA.
Be, vam quedar per anar al sequer de DON PASCUAL, ara hi haura que dir-li aixi, ja que promte tindra un xiquet que com no , li diran Paski, aixi que pasa a ser Pascual, ens diriguirem a comprar , i despres al sequer, mentres uns feien el caldet del peix, per a fer un ARROS DEL SENYORET en tota regla, altres com la meua amiga ESTER I jo , ens dedicarem a netejar 6 kilos de cloxines, nada mas ni nada menos 6 KILOS,altres netejaven mes peix, altres, mesuraben els gots per a que la gent que estaba currant no tinguera la gola seca, veritat Eva,jijijiji.
Tingurem un dia meravellos de sol , i no perguerem pata en el tema del joc de taula, de seguida cartes en ma, unes al sol i altres a laa sombra jugarem unes partidetes al UNO, mentres oloravem l´arros, en unes ganetes de menjar que estoca el basto.
Dicho i echo, preparant taula, bandejes de cloxines per açi , per alla i l´hora de escudellar i mare meua, fins i tot alli oli, per a cauret la baba, tambe celebrarem l´aniversari de Eva, que ella tambe va ser en dates molt critiques i no va voler que al cau li cantarem, aixi que ens va portar una torta i tambe els vam cantar.´
Sense alsarmos de taula , i sense tornar a pedre pata, tragurem la maquineta del bingo que ens va dur Roser, i jo no se pero el afortunat del Rai, quasi ens deixa baix taula,aiiii, que afortunado en el juego, desafortunado en el a.....
La vespra va ser molt agradable , erem 21 en taula, ja hem direu si hi havien temes per al gust de tots o no.
Tambe hi haguerem partides del truc, i com no la tracional xocolata amb panou i coques áqnous i panses.
Ja vegeu que nosaltres no pasem res de fam i tu????

4 comentaris:

gatet ha dit...

xe tu que manera de patir.jajajajajajjajaj.

Amparo ha dit...

Hola a tots:
Acabe de vore el programa d'eixa 1ª Setmana Cultural fallera i vos vull donar la més cordial ENHORABONA.Sou una falla capdavantera ,ací a Sueca fan falta estes bones idees i gent com vosaltres que les vol dur endavant.Conec les setmanes culturals de les falles d'Alzira i tenen molta categoria,per això les falles d'Alzira estan declarades "Festes d'interés turist NACIONAL".Cosa que a Sueca també hem començat ja però per "Festes d'interés turístic LOCAL".
També vos vull Felicitar pel Certamen de Narrativa Infantil que ja porteu temps organitzant.
ENHORABONA ! i vos desitge que resulte una bona iniciativa per a que s'animen les altres falles de Sueca.En el món faller n'hi ha gent de molta categoria com vosaltres.Salutacions.

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA NO ES CUIDEU RES MAL, DESPRES ES QUEIXEU DE MOLTES COSETES, EH!, JAJAJAJA, PERO BUENO M´ALEGRE DE LO BE QUE SEU MOTEU, I ESTIC SEGURA QUE EN EL CONDUMIO QUE PORTABA EL ARROS NO VULL NI PERNSAR LO BÓ QUE ESTARIA..

rocio ha dit...

El dinaret es va quedar de lujo, i la resta dels dia tambe, un poc de solet havera estat millor i no tanta aigüa, però...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.