dissabte, 25 d’abril del 2009

UN DIA DE PASCUA....





Si si si , un dia de pascua..., com diu la cançoneta, i nosaltres en la MUntanyeta dels Sants, jajajajaja, si si si on que parega mentira, alli estaguerem el dia 13, dilluns de pascua.



Ens diriguirem entre sol i nuvol cap a la muntanyeta que ens ha vist creixer a tot el poble de sueca, a uns mes que als altres, en fi , en el cabas arreglant ,com diu Roser, acamparem entre una muntanya de brossa, si si com ho sentiu, la Muntanyeta dels sants esta molt pero que molt abandona, la brossa ens arribaba al genoll, aixo era d´escandol, ens mengavem d´un costat a un altre per tal de gitar la brossa i nosaltres poder seure millor, i al final ho conseguirem.


Una vegada sentats traguerem "EL PARXIS", jijiiji, ja sabeu que estem fetes unes jugadores en serie, estem plantejar-nos fins i tot apuntar-nos contra l´inserso,jijiji.



En fi , la partideta ens costa deu i ajuda, era de 6 jugadors i decidirem deixarla , ens va fer l´hora de dinar, mare meua...


Com la prenyaeta tenia ganetes de fer pipi, decidirem acompanayarla i comença l´aventura per trobar els wc, estaben al mateix lloc pero mare meua...super deixats, com ja havia dit tinguerem que entrar en els pantalons fins els genolls, o siga arromangats.



Despres la gent es passa per el forro els cartells de " PROHIBIT FER FOC", vegerem a gent amb calderos fent paelles , fent torra, i no se..., si nosaltres no ho cuidem, qui ho te que fer.

Nosaltres continuarem i ens ferem fotos de rigor, com podeu vore i clar, començarem a dinar, tots carregats de entrepans i llandetes de mejillons ,olivetess,papes,ect....

I despres de dolçet, nostre amic Rai ens va dur 2 bandejetes de lionese,ajjajajaaj, mira que li agraden, continuarem amb partideta de parxis i per berenar coca d´anous i panses.

Gaudirem d´un dia amb sol i gens de fred, la setmana que be mes.
si ens vol contar la teua pascua , ja sabs el que tens que fer, nomes ens ho tens que escriure a la web i noslatres teu penjem,gracies lectors

2 comentaris:

rocio ha dit...

Aixo es un dia de pascua, no Dulia? es una brometa jo se quqe per a tu es tempora de feina, ajjaja

Mayte contra l'inserso??? pues prepareuse que elles duen molts anys d'entrenament

ROSER ha dit...

ROCIO LA VERITAT QUE JA FEIA ANYS QUE JO NO ANAVA A LA MUNTANYETA X PASQUA,NOMES MOS FALTA ANVOLAR EL CATXIRULO!!!JIJI

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.