divendres, 17 d’abril del 2009

SUHECA.COM


A partir d’este dissabte podrà adquirir-se als llocs de venda habituals junt a l’exemplar d’abril per sols 3 euros més.
Este dissabte 4 d’abril estarà disponible ja als punts de venda habituals de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes el número 7 del periòdic mensual Suheca.com.

Seran 32 pàgines a tot color, de les quals 12 corresponen al suplement ‘Falles tot l’any’.

Com a novetat, este mes hem editat un DVD faller amb els millors moments de les Ofrenes del dia de Sant Josep a Joan Fuster, el mestre Serrano, Bernat i Baldoví i la Mare de Déu de Sales. El disc també inclou els playbacks guanyadors dels concursos adult i infantil (Plaça de Cervantes i Tro i Flama), així com el sainet de la falla del Mercat, nel·lo a la millor obra.


El DVD podrà adquirir-se opcionalment junt a l’exemplar de Suheca.com per sols 3 euros més.
Entre els assumptes més destacats que tractem al nou número de Suheca.com figuren les celebracions de Setmana Santa a Sueca i les festes del Mareny de Barraquetes, dos festejos dels quals incorporem els programes d’actes íntegres.


Al Suheca.com també ens ocupem del primer duatló de llarga distància de Sueca, dediquem dos pàgines als 25 anys del Club Handbol Sueca i ens apropem a Sonia Fernández, la suecana que presenta a Canal 9 el programa ‘A la llum de la lluna’.


EN UN POC DE RETRAS PERO.......
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.