dilluns, 30 de març del 2009

XARANGA DISSONANCIA ABSOLUTA

HOLA FALLERS I FALLERES DE XUQUER!!!!!

Som la xaranga dissonancia d'alaquas, l'any passat en les falles del 2008 varem tocar amb vosaltres en la presentació, cavalgata i demana i cavalgata pel barri.

Ens ho varem passar d'allò més bé amb vosaltres. Mai oblidarem com la falla anava de piscines i disney, i com nosaltres de bebés, va ser genial.

Per això voliem repetir.Els actes varen contractar per mitja del representat. Però si contactem falla-xaranga fem el contratec ix mes economic per ambes parts. Per això vos proposen bona musica a canvi de gaudir de la festa amb vosaltres.

A més, ens em informat de que en sueca es fa un concurs de xarangues i nosaltres segur que guanyariem.esperem que ens contesteu o que crideu:


VISQUEN LES FALLES!!!!!!!!!DEL 2010!!!!!!!!!!!!!!!!

23 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GRACIES, EU TENDREM PRESENT, LES PERSONES QUE S´HE ENCAREGARAN D´AQUETS TEMA JA ES FICARA EN CONTACTE EN VOSALTRES.

Amic fep ha dit...

... i les comissions que no tenim xaragna, podem trucar?... jejejejeje, aixo es germanor!!!!

Bon dia a totes i tots, Mayte, un poc perillos penjar este article i donar numeros de telefon i tot, tal com esta el tema de les xarangues avui en dia per Sueca... ai, ai, ai, ai... que si es fiquen en contacte en ells, tal volta vos els alcen...

MADUIXANA ha dit...

AMIC FEP, TENS RAO, PERO COM LA CRISIS ES PER A TOTS TAL VEGA VOLEN ASEGURARSE LA FAENA PER AL PROPER ANY

morales ha dit...

Val la pena que Maite penje l'article, nosaltres em d'enar de cara i no podem permitir comentaris que pugen fer mal entre les nostres comisions com el del anonim de l'altre dia.

Anònim ha dit...

Amic Fep? Segur que no teniu xaranga?

Amic fep ha dit...

Fins on arriva el meu coneixement del tema, no... el divendres vaig estar a la reunio i no es va dir res sobre la posible contractacio d'una xaranga, ara, si dissabte, diumenge o inclos aquest mati s'ha tancat alguna cosa, jo no estic al tanto... supose que m'enterare divendres proxim si es aixi.

Anònim ha dit...

perdonam entonces amic fep, m'havia arribat a oits que tenieu xaranga. gràcies per l'aclaració

Amic fep ha dit...

... es mes amic anonim, si el divendres ja estava clara la cosa i no es va dir en reunio, pues me pareixeria molt mal de cara a la gent de la comissio que estava alli en la reunio, lo normal seria que es comunicara...

Amic fep ha dit...

Mira amic anonim, tot el que diuen per ahi no es cert, hi han coses que si, altres que no. Com diria un bon amic meu, jo no me crec res fins que no veja algun paper firmat (podriem parlar del tema de xarangues). Nosaltres som gat escaldat en este tema, i no sempre la paraula fa al home, i mes en casos on estem parlant de 15, 16 o 17 paraules.

Nosaltres, no tenim encara cap paper firmat, per lo tant, pense que no tenim xaranga... no creus?

Anònim ha dit...

Crec que tens raó, "oficialment no teniu xaranga" peró "cuando el agua suena...".
Grans veritats tot lo demés que has dit, la paraula no fa a l´home i si no que es ho diguen als benvolguts companys de la Avinguda.
Per cert, no sóc un anonim punyeter, tan sols un visitant (que no pertany a aquesta comissió) peró sempre desde el respete.

rocio ha dit...

MAre meua quin cacau aquest any amb les xarangues...

INMA ha dit...

La veritat es que es un lio da por, pero bueno, jo crec que acabarem ficant la musica en el cotxe i apanyats. Bueno tambe es pot arreglar amb aquella xaranga, no se si la conegue-u, ixa que es diu xaranga casolana...jajaajaja

fanny ha dit...

hola atots jo pense igual k la meua miga inma , pa pasar tres dies de falles val mes pasarles agust k adisgust aixina k si no tenim xaranga no es preocupeu k asi la xaranga casolana te festa pa tots i tant sols per unes botelletes de blabet.

INMA ha dit...

AHI FANNY ANIMANT AL PERSONAL.JAJAJA.MOS TIRARAN ALGUN DIA.

MADUIXANA ha dit...

NO PODIEU SER ALTES, QUE EL DUO MES FAMOS DE LA XUQUER, LES MEUES XIQUETES DE LA XARANGA CASOLANA, NO ES FUE TANTA PUBLICITAT.... QUE EL CONTRAT EL TENIU BLINDAT, JA EU TENIU BE, SOU DE LA XUQUER.... JAJAJAJA ¿VA UN XUPITET DE FAIRE INMA I FANNI? JAJAJAJAJA

INMA ha dit...

AL ANY QUE BE RENOVAREM LES CANSONS JA QUE ESTE ANY A SIGUT TOT MOLT RAPIT, ARA SI NO HI HA GASOLINA PER A MOSATROS NO PODREM SEGUIR.

Anònim ha dit...

Per que hi ha un anònim que diu que els de l'Avinguda no tenen paraula?

encarni ha dit...

inma i fany apunteume a eixa xaranga de la casolana sempre i cuant niasca chupitos de blabet.

PD.per al any 2011, que enguany tidre molta feina i vosaltres també.

INMA ha dit...

MOSATROS PODEM EN TOT, PUES TENIM TEMPS PER AL CAXONDEO I TAMBE TINDREM TEMPS PER A LES NOSTRES OBLIGACIONS COM A AMIGUES DE LA FUTURA FALLERA MAJOR. TRANKILA QUE NO OBLIDARA MAI L´ANY 2010 PUES TENIM GUARDADES UNES SORPRESETES MOLT BONES I AMB MOLT DE CARINYO.

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA QUE POR EN FEU, SI ENGUANY NO HABEU PARAT AL PROPER ANY, NI TE DIGO,JAJJAAJA, PERO QUE CONSTE QUE LA NOSTRA ENCARNI JA VA FICANT ESCUSES, JO AL CONTRARI SI NO PASA RES AL ANY QUE VE TINC VACANSES EN FALLES, DE MANERA QUE NO EN TINC QUE PEDRE NI UNA DESPERTA

Anònim ha dit...

Com les xarangues de sueca no hi ha res...

Anònim ha dit...

aixo no te res a vore, massa falles per a tan poques xarangues........la musica no te ni ideologia ni religio, passa muntanyes. El que val es il·lusió i la germanor fallera

Anònim ha dit...

Per aixo les xarangues van on millor condicions els ofereixen, pq hi ha masa falles per a tan poques xarangues, però es normal, jo en la meua faena tb ho faria.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.