dimecres, 18 de març del 2009

LEVANTE 8 DE MARÇ 09


3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

QUE GUAY, I LA MEUA XIQUETA HABIA EIXIT I JO SENSE ENTERARME, JAJAJAJA, SOM ELS MILLORS I AIXO QUE EU FEM SEMPRE PENSAT I FET LA MATEIXA SETMANA DE LA CABALGATA, NO SE QUE FARIEM SI AGAFAREM EN TEMPS, TELE 5 VINDRIA A GRABARMOS I TOT, JAJAJAJAJAJA, VIXCA LA FALLA XUQUER....

Anònim ha dit...

No queda res per a dir d´aquesta falla a nivell de cabalgata, perque som ells millors y a banda les altres falles mos heu reconeixen sense cap de dupte. crec que el unic premi al cual no hi han discursions .

rocio ha dit...

Cada falla te debilitat per un acte i per a nosaltres es la cabalcada. Encara que ens enfadem perque les disfresses son complicades de fer en una setmana a l'any seguent tornem a recaure, però a la vista esta que tot el que val costa.
Enhorabona per el 1º premi¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.