dilluns, 23 de març del 2009

RECOMPENSES DE FALLES DEL 2009...

ELS NOSTRES PREMIS......



PREMI A LA DECORACIO EN EL CONCURS DE PAELLES
PREMI A LA MOSTRA DE PLAY-BACKS ( aço ens va vindre de sorpresa)


















PREMI AL NINOT INFANTIL PER VOTACIO POPULAR




















1º PREMI DE LA CABALGATA DEL NINOT




1º PREMI DE L´US DEL VALENCIA





GRACIES A TOTS VOSALTRES PER LA VOSTRA COLABORACIO DESINTERESADA, FENT QUE NOSTRA FALLA CADA ANY OBTINGUA ALGUNA QUE ALTRA RECOMPENSA.

GRACIES XUQUERETS

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GRACIES A TOTS PER FER POSIBLE QUE TINGAM TOTES ESTES RECOMPENSES, I MARE MEUA, NO VULL NI PENSAR SI ENS FICAREM MES EN SERIO EN MOLTES TASQUES, SERIEM UNA DE LES FALLES EN MES RECOMPENSES DE TOTA SUECA, JAJAJAJA, ENHORABONA XUQUERETS, QUE TOTS JUNTS PODEM FER COSES MOLT BONES, AHI TENIU LA PROBA.

morales ha dit...

TINC MONO DE FALLES, PER FAVOR QUE SIGA JA DIVENDRES PER A PODER ANAR AL CASAL!!!

Anònim ha dit...

Em satisfà personalment el premi de l'ús del valencià perquè enguany la competència era forta i això encara dóna més alegria quan guanyes. I felicite a totes aquelles persones que han col.laborat en el llibret perquè la veritat és que ha quedat un llibret amé, entretingut i correcte ortogràficament. Aprofite per a enviar-li a Cuenca ànims des d'ací i dir-li que segur que les falles 2.010 que ja han començat seran per a ell super xules, espere que així siga. I com diu Morales, en el casal ens veiem. Esta reunió també serà xula.

Anònim ha dit...

una pregunta quan es la pròxima reunió??

rojuel ha dit...

Crec que no està gens malament, dos primers, dos segons i un tercer, tenim un poquet de tot. Hem de continuar en esta línia i intentar millorar en els esports, jajaja, es veu que no son lo nostre...

Angeles la propera reunió serà el divendres 27.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els que han fet posible que ens concediren estos premis. Gracies per el vostre treball i esfors. Ens feu sentir mes orgullosos de la falla.

rocio ha dit...

Es un plaer rebre premits i mes encara es participar per a poder rebre-los. Enhorabona xuquerets¡¡¡

M'unix a les paraules de Duli i li done anims a Cuenca, ell es molt important en la majoria d'aquestes recompenses.

Mayte ha dit...

pense el mateix que rocio, auuuu

Anònim ha dit...

enhorabona a tota la comissió per els premis guanyats

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.