dimarts, 24 de març del 2009

Aniversari de ...



PEQUENYO BONSAY
AÏDA


MOLTES FELICITAS AÏDA EN LA TEU MAJORIA D´EDAT.

EN LA NOSTRA FALLA DUNS UN BON GRAPAT D´ANYS I MAI HAS DESCRIMINAT A NINGÚ PER L´EDAT, PUES SEMPRE T´HAS ACOPLAT A CUALSEVOL PERSONA QUE PROP DE TU HA VOLGUT ESTAR, INCLUS JO PERSONALMENT ARRIBARIA MES JUNT, QUE TU A LA PERSONA QUE HAS VIST UNA MIQUETA APARTA CARA A DELLA HAS ANAT, I AL SEU COSTAT T´HAS FICAT EN UN SOMRIURE DE PART A PART.

LA COLLA DEL PRE- INSERSO CREC QUE AL FINAL TAMBE T´HA ADOPTAT, PUES SEMPRE PUNCHANLOS TU ESTAS, JAJAJAJA TAN SERIA QUE PER A ELLS PAREIXIES, SEMPRE ARA T´ENVIEN A TOCARLI LA F....................

AL ANY QUE VE NO SE COM EU TINDRAS, PERO NO MES VOLEM QUE TAMBE PUGES TU ESTAR.

MOLTES FELICITATS COM DIU EL TEU AMIC "GITANA"

*Mama Maduixana

19 comentaris:

morales ha dit...

MOLTES FELICITATS AIDA

rocio ha dit...

FElicitats Aida¡¡¡

Sent cadete ja tenies carrec i cada any tens mes inplicacio, be per cobraments, playbacks, sainet, infantils... molt podien agarrar exemple teu, sent tan jove i posant tant de la teu part. No cambies i continua amb ixa energia¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats, que passes un gran dia amb la familia i amics.

Eva ha dit...

Moltes felicitats Aida!!!

Anònim ha dit...

Felicitacions per a Aïda. Només desitge per a tu que en esta edat tan important en la vida d'una persona (això és el que et semblarà ara però després hi ha moltes més importants que eixa, almenys per a mi), bé, com deia, que em desvie. Només desitge per a tu en este any que no sàpies el que és xafar la consulta d'un metge. Només això, la resta corre de la teua part. Un beset guapa.

Mayte ha dit...

felicitats Aida, ja vos convides ,per a quant estigues bona i no ens pegues mes sustes

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats per a Aida, una gran fallera. Per molts anys!!

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats de part de rober,marie,eric e ivan.

Mayte ha dit...

ROJAAAA, JA ESTAS MILLORETA???

Anònim ha dit...

moooltiiisiiimees feliiiciiitaaatsss...!!!!

espere k tinges mols regalets k teu mereixes


te buiiiccc

(al divendres hi ha confirmació)

Anònim ha dit...

moltes grasies a tots!!!

ja o celebrarem en la barra de la falla que man sobrat tiqets!!!

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI AIDA!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICTATS AIDA¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a eixa xicoteta gran fallera. Que sigues molt felis el dia del teu aniversari i quen cumplixques molts mes junt a la falla. Anim i que seguixques amb la mateixa vitalitat fallera com fins ara.

MADUIXANA ha dit...

JO NO PODIA FALTAR TAMBE AL MEU COMENTARI, JAJAJAJA, PUES AHIR VAIG ENTRAR MASA MATINET I NO ESTABA ENCARA ESTE ARTICLE, NO PUC DIR RES MES DE LO QUE JA HE DIT I TAMBE A TU PERSONALMENT, ERES MOLT GRAN I COM TU NIAN POQUETES PERSONES, PER FAVOR NO CAMBIES EN LA PERSONALITAT QUE TENS TAN PECULIAR, NO MES PULIR ALGUNES COSETES COM TOTS TENIM QUE FER, I QUE LA VIDAD MATEIXA TEU FA FER, PERO NO CAMBIES COSETA MEUA, BESSETS PARRUSERA. JAJAJJAJA

Anònim ha dit...

Eeeeeeeeeeeeee,pequeñuela AIDA, que ya estic asi, pues air estaba un poc chunga, i no es la edad mal pensa, un poc enretras, tota la meu familia especialment yo, te felicite per isos 18 anys tambonicos, queu disfrutes en familia y amics.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ARRIVE UN POC TART PERO MES VAL TART QUE MAI. bUENO AIDETA MOLTES FELICITATS!!!!

Anònim ha dit...

MOltes felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.