divendres, 27 de març del 2009

TORNEM A LA RUTINA

Com cada any, després de les festes josefines arriba la resaca fallera, i després d’ella poc a poc i conforme podem anem tornant a la rutina (a la feina, a casa i també al blog). Avui és divendres, fa més d'una setmana que cremarem la falla i encara tenim a la ment (i al cos, aaaai, que major estic!) els intensos dies que hem viscut junts, els de les intenses i esperades festes josefines. Han passat ràpid, la qual cosa és símptoma de que ho hem passat be, no? Personalment crec que hi ha hagut bon rotllo, a pesar d’haver-se produït alguna xicoteta discussió (com sempre), però que en general les coses han sortit be (tot i que sempre hi ha coses millorables) i crec que podem dir que les falles de 2009 ens han deixat un bon gust de boca.


Poc a poc farem la crònica de les festes josefines d’enguany (de fet, ja hem començat en algun dels actes), intentarem fer un repàs d’allò que hem fet i de com ho hem viscut i ja sabeu que tothom està convidat a particiapar al blog i que podeu enviar fotos, articles, anècdotes i tot allò que vos agradaría que apareguera per ací (direcció: fallaxuquersueca@hotmail.com).

Be, finalment dir-vos que les falles 2010 ja estan en marxa i amb elles tornen de nou les reunions, la primera d’elles serà esta nit, esperem vore-vos pel cau. Que passeu un bon cap de setmana, faller de nou (diugmenge hi haurà dinar al cau i retirada de banderes), ens vegem xuquerets.

31 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

QUE DURA ES LA RUTINA, PERO COM TOT LO BO QUE S´HA ACABA, TENIM QUE COMENÇAR UN ALTRE CICLE JUNTS I MIJORANT TOT EL POSIBLE, DE MANERA QUE XIQUETS FINS A LA NIT EN EL CASAL...

rocio ha dit...

que 4 hi han a la foto...

Jo hui no puc anar a la reunio, ooooooooooooooo, dema tinc que matinejar i si vaig al cau no serà curt, que mos coneguem...

pero al diumenge sí, ja me direu que han dit en la reunio, si hi ha esmorçar per al diumenge i si aneu a posar-se la camiseta blava o el bluso, val?

rutina, rutina, ara benvinguda rutina, perque hi han molts que no la tenen per estar a l'atur i la voldrien¡¡¡

Eva ha dit...

val rocio ja t´avisem

Esther ha dit...

Xuquerets que el diumenge igual plou..... perquè no canviem la data de la retirada de bandres i dinaret........ es uqe a més jo treballe i no podré anar, jijiji!!!!! Bueno que ho passeu moltbé, però la meua proposta seguix en peu, eh???

Mayte ha dit...

xiquetes , jo anire esta nit a la reunio, no a sopar que no se a quin hora cabare, pero espereume a la reunio que alli estare.
El diumenge no anire a dianr, jo tambe curre pero el dissabte per la nit , acudire despres, ja hem conteu

Mayte ha dit...

evaaaaaaaaaaaaaa, ja tinc el teu article preparat, jeejejejej

rocio ha dit...

Al blog d'Ara-vinc en l'article d'ahir hi ha un comentari d'un anonim xuqueret de mal gust.

Amb aquesta gent tenim bona relacio i ens han ajudat mes d'una vegada, igual com nosaltres a ells, son els nostres veïns i no els podem faltar diguent-los "ajo i agua".

El mateix ens a passat a nosaltres i sabem que no senta be, així que intentem portar el tema, si es veridic, amb l'educacio que pertoca.

Anònim ha dit...

M'agrada molt la foto i mostra 4 falleres, falleres; o siga, de les que procurem anar a tot. Estic d'acord amb Rojuel. Hi ha moltes coses millorables i moltes coses bones i per a mi han sigut unes falles molt guais, i no m'estic referint a la setmana de falles sinó a tot l'exercici faller. Fins a la nit.

Anònim ha dit...

tens tota la raó rocio, xq pa mi q es el mateix anònim q tenim per asi fent-mos la mà, i ara jo li vaig a dir al anònim q si de veritat apreciara la seua falla no aniria fent mala sang per ahi (en nom de la falla) per lo menos si es xulo/a q fique el seu nom i q dixe la falla queteta, ademes si aixo es veritat q no eu se,xq ixe comentari es el primer q tinc, açó q es un pati d'escola?? ale, mosatros la tenim i tu no¡¡ desde luego....

Anònim ha dit...

Hola a tots, despres de uns dies recuperant-me ja estic bona i tinc que dir que fanny i jo ja estem planejant sorpresetes de les nostres per a l´any que be, aixi que aneu preparant-se que al 2010 anem fortes.jajaja. Molts besos.

rojuel ha dit...

Aquest tipus de comentaris em resulten realment lamentables, tant si es fan a la pròpia comissió, com si es fan a una comissió en la qual es té bona relació, com si no es té relació o si aquesta és dolenta. No veig que es trau (si és que és cert) de fer-los... Quina és la finalitat? Aquest i tots els temes s'han de tractar en educació i respecte, tant si es fan des de l'anonimat com si no, pareix mentida...

Mayte ha dit...

rojuel, ja estas milloreta????
pense el mateix que tu, no entenc el comentari , de fet per al dilluns hi ha un article sobre una xaranga anterior que tinguerem i ho posare, ja vorem que pasa...

Anònim ha dit...

roico que ha pasat en lla columna de l´esquerra que ja no estan els apartats ho es veien les fotos, i l´himne de la falla???

rojuel ha dit...

Hola maytechu!! Sí ja estic molt millor, ens vegem esta nit

rocio ha dit...

EIIII¡¡¡¡¡¡¡
Mayte les ultimes fotos de l'album 3 ja no eixien per poder-les triar, ja heu mirare quant tinga mes temps...

Mayte tampoc menejem molt l'asunt de la xaranga, casi segur habrà segut una xiquilla, i esperem a que la junta digua si es veritat o no que la tenim.

Anònim ha dit...

nosaltres fallers i falleres de l'avenguda sempre estarem be amb vosaltres ja k com a veinat i amics sou els millors , per un anonim de pacotilla , amargat i mal educat , no val la pena fer cas, aixina k no es preocupeu
un bes i una abrasada de part de tota la comisio de l'avenguda

avore si esta nit mos feu una visiteta

Mayte ha dit...

eiiii, aixo esta fet,jijijij

esa Inma, ehhhh, mira ja era hora de que el deixares caure per açiiii, i que pasa que el teu cabet no para.... avorem que es elq ue eens espera, jaaaaaa sabeu que promte hi haura GRAN SOPAROT

Mayte ha dit...

Rocio no te rs a vore en el que vols dir respecte al anonim que ha escrit en l´avinguda espanya , si no que es una xarangeta que ja tinguerem nosaltres que ens ha enviat un mensaje a al web i esta programat per al dillluns.

rocio ha dit...

AAAAAA pensaba que era traure-li mes punta a l'anomin...

Menys mal que la Mayte esta en tot perque no m'habia adonat del comentari de la prima¡¡

Inma tambe tenim tot un any per davant per fer coses, a vore si ens ajuntem en les reunions i fem comboiets

rocio ha dit...

a gracies a l'avinguda, aquest divendres no puc anar però segur que en proximes setmanes sí

Eva ha dit...

la veritat es que hi ha gent que es mala, que hem de fer....i pareix que te una vida prou buida, ja que sols pensa en fer mal,sincerament nose a que ve ixe comentari al blog de l´ara vinc pero bueno en tots els llocs hi han ovelles negres i en la nostra falla ens ha tocat esta...

Mayte ha dit...

ovelles, jo crec que estem cosecham un ramat

angeles llopis ha dit...

jajajaja quanta raó tens mayte¡¡¡¡la veritat es q no val la pena fer cas a aquest tipus de anònims, ja q si conseguixen el q volen (punxar i enfadar a la agent) no desapareixeran mai¡¡

angeles llopis ha dit...

per cert mayte, sas a quin hora ens gitavem xarrant??? jo arribava a casa a les 4:30 del matí....

INMA ha dit...

A l´anonim mes val no ferli gens de cas pues aixo es el que vol. Hi ha que pasar.
Maite avisamos per al sopar quan es mes o menos ja hi ha fecha?
Rocio tranki que ens ajuntarem i farem comboiets dixos wais.Pero despres que no vinga alvaruxo a pegarme la bronca.jajaja

jacquie ha dit...

Hola pandilla, dirbos que yo pense com INMA, val la pena que paseu dels comentaris de este tal amonim,
pues pense que la falla mos costa mols dines y molt de treball pak tot isca ve en falles y son 4 dies que estenim que pasar tot lo millor posible. Buig donar les gracies a l'avenguda per el seu apoyo sobre este tema y ellis ya saben que con veinat mostenen paloque facha falta, gracies y pernoneu el meu valencia.

MARISA ha dit...

HOLA, SOC MARISA "DE LES DE BENIDORM A IBIZA". HEVIS QUE NO NIA CAP DE COMENTARI DE LA REUNION DA IR. NO MES DIR QUE VA SER EMOSIONANT PER A MI, ESCOLTAN A DOLORES, I AL NOU PRESIDEN EN EL SEU COMENTARI DE EL PERQUE ESTA MOTIVAT I CONTEN EN EL SEU NOU CARREC QUEA ELEXIT. DONAR LA ENORABONA ALS PRESIDENTS,DAVID E IVAN,TAMBE DIR QUE AS PERE FELISITAR TAMBE EL DIA 24 DE ABRIL A LES NOVES FALLERES MACHOR DESIREE I AINHOA, PRESENTAES A IR PER AL AÑ 2010.

MADUIXANA ha dit...

MARISA (INSERSO) JAJAJAJA, JO EN VAIG PEDRE LA REUNIO QUE TANTES GANES TENIA, PER MOTIUS FAMILIARS, PERO NO CAL QUE EL DIGA QUE AL TEU COSTAT TIN QUE ESTAR, GUAPA, I DESDE AÇI LA MEUA ENHORABONA ALS DOS NOUS PRESIDENTS 2009-2010 , I COM NO DONARLI LES GRASIES A LA NOSTRA PRESIDENTE DOLORS, PER EL SEU MANDAT QUE HA DUT A LA FALLA EN MOLT BONA REPRESENTACIÓ.

rocio ha dit...

AAA ja s'apanyareu tu i ell, sempre aneu punjant-se...

Marisa els caps de setmana de normal no hi han articles

MARISA ha dit...

PERDONA ROCIO, PERO SOC NOVATA EN EL TERRENO.

rocio ha dit...

Perdona de que dona...ara teu explique que antes no tenia molt de temps. La majoria entrem desde la faena, així que els comentaris son de dilluns a divendres i el cap de setmana entre els que fan guardies, com Mayte, Esther, Marti... però no sempre que de vegades hi han ecepcions, com jo ara.
Ara tu ja tas enganxat? a la Jacki ja la tenim engantxa i Encarni el diumenge ja em va dir que estava nerviosa perque anava a posar-se internet, jajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.