divendres, 13 de març del 2009

JA SABEM EL SEXE

Hola xuquerets, vosaltres encara no em conegueu, però jo, a alguns de vosaltres comence a reconeixer-vos per les veus.



Ahir la meua mami i el meu papi anaren a fer-se la ecografia de les 20 setmanes, i per fi pogueren saber si jo era un xiquet o una xiqueta. Tenien moltes ganes de saber-ho, (i la meua padrina tb) perquè jo en l´altra ecografia que es feren els vaig fer una brometa i em vaig posar d´esquenes, jijiji!!!



Bueno em dic Laia Lianes i Melià, ara tal volta ja comenceu a saber qui sóc. Sóc filla de Roser i Manu, i tinc moltes ganes de náixer ja i vore-vos a tots.



Els meus papis volen que siga fallera i jo també vull ser-ho, perquè he estat en alguns actes i m´ho he passat molt bé. L´altre dia vaig estar al ball de disfresses, i la meua mami s´havia disfressat de pingüí, i estava molt guapa. També vos vaig sentir passar el dia de la cavalcada, sobretot a les meues ties Elsa i Esther que estan loquetes. El meu papi va passar més tart, però ell no està tan guapo con la mamà quan es disfressa, però no li ho vaig a dir per a que no s´enfade.



Ah!!! també vaig estar al passacarrer del diumenge, i tinc moltes ganes de vestir-me de fallereta, perquè ja sé que tinc dos fallerets que m´acompanyaran tots els dies Pascual i Íker i ells seran els que em pujaran el dia de la presentació.



Bueno vos deixe que vaig a dormir un ratet, que esta nit crec que tenim reunió i ens gitarem un poc tart, veritat???? Adéu i ens veiem prompte.






Article de Laia amb la col·laboració de sa tia Esther

23 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Que wayyyy, es una xiqueta!!!!

MADUIXANA ha dit...

AY! PER FAFOR QUE GUAY, AIXINA JA TE PARELLETA EL FILL DE JASMINA, JAJAJAJAJA, BUENO LA MEUA ENHORABONA ALS PAPAS, ARA CUIDAT PER A QUE EL PROPER ANY LAILA PUGES GAUDIR DE LES TEUES PRIMERES FALLES AMB NOSALTRES, I PENGANTE, JO PER LO MENOS, ALGUN PESIGET, APRETONET I BESET, JAJJAJAJAJA

ROSER ha dit...

AY LA MEUA ESTHER MA QUE ES CUMPLIDA!!

M'AGRADAT MOLT L'ARTICLE,NO ME L'ESPERAVA!

ENCARA QUE CONEGUENT A LA PADRINA DE LA MEUA XIQUETA SEGUR QUE ES EL PRIMER D'UNS QUANTS!GRACIETES!!

Anònim ha dit...

ROSER JO Q TE VAIG DIR???? Q DUIES UNA XICONA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡JAJAJA ENHORABONA¡¡¡¡¡¡¡¡WAPISIMAAAA¡¡¡

rocio ha dit...

Enhorabona per a la futura fallereta. Ai¡¡¡ que pagà està la padrina....

San-vala ha dit...

Bueno Xuquerets i Xuqueretes bones Festes Josefines per a tots, a disfrutar de cada segon i cada moment que encara que pasen 24 hores als nostres caus açò pasa volant...

Esther ha dit...

Pues la veritat que sí que estic pagà!!!!!! Però Roser, mira que escriure la teua filla un article abans que tu.........jejeje!!!!!!!

Anònim ha dit...

molt bo este article

Eva ha dit...

Bueno, bueno que guay!!!Enhorabona per ixa nova fallereta!!! Roser ves preparant el cabas per anar al casal a l´any que ve jijijij
I....ixa padrina, ixa padrina...eh...eh
Per cert San vala igualment per a tu!!! A disfrutar a tope!!!

La Nere ha dit...

Crec que es la primera vegada que escric en la vostra web peró es que l´ocasió ho requereix. Voldria donar la més sincera enhorabona a la meua amiga Roser, has tingut molta sort XIQUETA!!!!!!!! que guay!!!!!!!!!
I a Laia mira que es artista encara no ha nascut i mira quin article més regracios que ha escrit amb l´ajuda de la Tia Esther.
Bueno amics que passeu unes bones falles tots els membres de la Falla Xuquer i sobretot a Elsa, Esther, Roser, Jasmina i en conseqüencia a Laia i a Iker.

rojuel ha dit...

Enhorabona Roser!! Que guay, una xiqueta!!

Esther, un detallasso, l'article està superguay

Anònim ha dit...

Hola Laia, tamere y tompare tehan triat un nom mol bonico,al teu papi no el conec, pero a la teua mami si, y esssssss de aupa, pero aiso si, aspere que tingues toda la simpatia de la teu mami y si gues ten fallerota com ella. Buno, ya mos borem dasi uns cuans mesos soc la tia jacqui la de benidorm,

Anònim ha dit...

El anònim no escriu per fer mal, sino per dir veritats.
Que mala es la gent.
Que mala es la gent.
Que mala es la gent.
Querida Ester, estás muy pagá, pero hay que guardar un respeto que tienes más amigas. O no?

Anònim ha dit...

M'agrada molt el nom que heu triat per a la xiqueta. Només desitjar-vos que vaja tot en bé i dir-li a la padrina que té una fillola molt fotogènica.

Anònim ha dit...

Felisitats Roser i Manu.Ja podeu fer els ahorrets per a fer-li el traje de fallereta.Ja tinc ganes de parlar en ta mare Roser k segur k se li fara la boka aigua contanme k va ha tindre una neteta.jajajaja.

Anònim ha dit...

Enhorabona Roser¡¡

Anònim ha dit...

Hola no tinc costum de clavar-me en estos comentaris perque no soc fallera i ni molt menys d'aquesta falla, per favor.... Bueno pero com he sentit que havien posat fins una ecografia me decidit a entrar. Bueno jo conec molt be a les protagonistes de la historieta i he de dir que jo tambe pense com l'anonim anterior: que mala es la gent. Bueno recordar que crec que tens un altra amiga esperant un xiket/a pero per lo vist no es amiga o no tant pq? pq no tan fet padrina o que??. AAAAAAHHHHHHHH!!!!!! i en la falla tens una altra amiga prenya nooooo?? Bueno pero si san ofes per algo no importa no ESTHER...
Que garrules pense que aço es un blog de falla no de cotilleos de ecografies ja que a ningu li importa. Mira que en ixa falla vos agra traure els draps bruts publicament..

Anònim ha dit...

A la "indescriptible " anonim/a, perque no se com dirte ( bueno si que heu sabria ,pero no vaig a ficarme a la teua altura ), si no t´agrada lo que sé escriu al nostre blog no entres i meins tingues el poc gust de fero d´aquesta manera . Els teus comentaris tes pots guardar per a tú o ficartelos aon en capien. Pero tot axó es de bon "rollo" ¿ has pillat l´indirecta, "artiste/a?
Ala que pases unes bones falles i no t´amargues CROMO.


ELI.

Anònim ha dit...

hola a tots, després d'estar uns dies sense entrar per ser una manotes i trencat el pc, tot s'ha de dir, veig que l'anonim segueix fent amics, quina barbaritat ja son ganes ja, en fi,al que anava, l'article es com a poc super tendre,enhorabona a la mamá de la criatura i a tots els familiars

Esther ha dit...

Jajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!! QUE FORTA ÉS LA PENYA, NO!!!!!!!!!!!!

rocio ha dit...

Insuperable aquest anonimn a deixat el llistò molt alt¡¡¡

Anònim ha dit...

Esther el article está de puta mare. Jo si fora Roser o el Pixa estaría molt content del article, i lo que es mes, de tindret com amiga i, crec que eres la comare, tambe com a comare. La falla, pense, que es la punta del iceber i el nex de unió de tots nosaltres, i com a tal en el seu blog no nomes deuen de figurar, al meu criteri, coses estrictament del mon falle, sino tot tipus de coses que ens afecte, positivament clar, a cada u dels membres de la nostra familia xuquereta. Particularment vec un articul bonic, gracios i amb molta afectivitat i calor humá, en definitiva res de que avergollirmos ni amagar. Felicitats Esther, Roser, Pixa i a tu xiqueta, futura fallera de la falla Xúquer, perque espere que son pare no la apunte a la Materal.

Esther ha dit...

Jejeje!!!!! Moltes gràcies Martí, i per supost que Laia ja és xuquereta, de fet on ha passat totes les falles??????? jijiji!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.