dimarts, 3 de març del 2009

DIUGMENGE FALLER

Be, ahir vos vaig contar una miqueta com pasarem els xuquerets el dissabte, i ara vos contaré com pasarem el diugmenge. Com que vam tenir un dissabte completet la majoria obrirem l’ull a hora de dinar. Al cau hi havia jaleo, així és que quedarem per anar a dinar. Jo no vaig poder estar però em van dir que hi havia molta gent i que tot estava molt bo. Arribí just a temps de fer-me el cafenet i vore com Mayte i Roser perdien, de nou, la partida de parxís que jugàven contra Fanny i Inma abans de partir cap a l’Ajuntament, on anavem a vore la Cavalcada Infantil.

Havia fet bon dia, feia solet i caloreta, però cap a les 6 de la vesprada el cel començà a posar-se negre, inclús va ploure una mica, però això no va impedir que la nostra comissió infantil (i la de les demés falles) feren la desfilada prevista. Un deu per a tots els menudets.

I d’açò volia parlar-vos, de la desfilada infantil. Abans de començar vull deixar clar que es tracta únicament de la meva humil opinió. L’any passat, per primera vegada, la JLF organitzava un acte pensat única i exclusivament per als xiquets, per al futur de les nostres benvolgudes falles. Es tractava de fer una espècie de cavalcada del ninot per a la comissió infantil, una cercavila amb els xiquets disfrutant de la música i de la festa fallera, amb els xiquets com a únics protagonistes desfilant pel carrer Sequial. Eixa era la idea, però per a sorpresa meva, en la major part de comissions desfilaven els xiquets i un munt de persones de la cort major, que es trobaven així una festeta més. Vist des de fora açò, al meu paréixer, desllueix molt la cavalcada. Ahir, de nou, en la major part de comissions no es veien els més menuts, que haurien de ser els únics protagonistes, pasaven totalment desapercebuts en mig d’un munt de gent de totes les edats que cantava i ballava amb ells allí, al mig del carrer Sequial. Açò mateix passa quan fem la desfilada per la barriada, els xiquets es perden entre pares, mares, tios… i no llluixen ni disfruten com cal el que és el seu passacarrer particular (en tot cas podrien anar darrere de la xaranga, millor que pel mig). Dit açò només resta recalcar que aquest no ha sigut el cas de la comissió xuquerera (entre d’altres), en la qual, de nou, la organització ha evitat aquest “problema”. I vosaltres, que opineu?

24 comentaris:

rocio ha dit...

hola Rojuel, tens molta rao.

De totes les comissions que desfilaren poque son les que ens deixaren vore als seus menuts, era tot una muntonada de gent major, tant dins de la desfilada com vorejant la cera.

Tambe voldria remarcar que els nostres menuts, al igual que majors portaben la seua critica sobre la SGAE, i a pesar de l'aigua que cauia mentres desfilaben aguantaren com uns campions.

Molt encertat un any mes la carrosa de la cervantes amb tots els bebes, la nostra podria agafar ejemple per al proxim any.

Enhorabona a l'organitzacio de la cabalcada infantil¡¡¡

Esther ha dit...

Completament d´acord amb vosaltres. Només tres falles (crec recordar) Xúquer, Cervantes i Avda. d´Espanya, enteneren que l´acte del diumenge era per als xiquets, per això el nom de Cavalcada del Ninot "INFANTIL"!!!!!!!, i no per a nosaltres, que crec que ja tenim prou actes per a disfrutar.

Hi havien comssions que portaven més gent de la cort major disfressada que de la infantil, o almenys era el que pareixia, ja que no ens deixaven vore si hi havia xiquets o no........

Jo des d´ací propose que, ja que cada falla té uns responsables de la cort infantil, siguen aquests els encarregats d´organitzar als seus xiquets, i no tota la comissió. Si açò no canvia esta cavalcada és un COMPLET DESASTRE.

I pense com Rocio, un remolc al cotexe per als més menudets, i fora carros i mares.

I vosaltres que penseu?????

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRACIES PER LA PART QUE EN TOCA, NO ES VA QUEDAR MAL, PERO VAIG DEL MEU PUNT DE VISTA S´HAGERA QUEDAT MOLS MES MIJOR, PUES NO MES ARRIBAREM AL C/ SEQUIAL ES VA FICAR A PLOURE, ARREPLEGAREM AL XIQUETS PER REFUGIARSE I ENCAR NO ENS HABIEM ARRIMAT, PARA DE PLOURE UNA MIQUETA I TOTS CORREGUENS CAP A FORA, NO SE VA SER TOT MOLT RAPIT, I EN VA SABER MOLT DE MAL PER ELS XIQUETS QUE ES VAREM DUR AL TROT, POBRETS, PERO COM SEMPRE FOREN UNS CAPEONS, COMPORTANSE I RESPECTAN TOT.
APROFITE PER DONAR LES GRASIES A TOTS ELS QUE MOS VAREN TIRAR UNA MANETA, TAN EN PREPARAR BOCADILLOS, CRITIQUES, ORMAMENTS, COTXE, ACOMPANYAMENT, FAMILIARS (per respetar), BEGUDA, I CUIDAO DE TOTS EL MENUTS.
AL ANY QUE VE MIJOR, PUES AGARRAREM EJEMPLE DE LO QUE MES ENS AGRADAT DE ALTRES COMISIONS, TOT PER MIJORAR LA FESTA.

Gemmeta ha dit...

Esther ja se poden vore els 3 albums, perdoneu!!

ROSER ha dit...

PENSE IGUAL QUE VOSALTRES EN QUE ELS MAJORS JA TENIM MASSA ACTES X A LLUIRMOS I EL DIUMENGE ELS TOCAVA A LES COMISSIONS INFANTILS!!
I LLEVAT DE LES TRES COMISSIONS QUE HAVEU NOMENAT A TOTES LES ALTRES HI HAVIA UN FUM DE MAJORS DISFRESATS ACOMPANYANT ALS XIQUETS I A MI PERSONALMENT AIXO NO M'AGRADA GENS!!

A MI TAMBE M'AGRADA MOLT LA IDEA DE LA FALLA CERVANTES DE DUR ALS FALLERETS MES MENUDETS DALT DE LA CARROSA,EREN UNA GRACIA!!

Anònim ha dit...

Voldria saber si els acompanyants de ls faller estan pagant els deu euros que es va acordar a la reunio de l,any passat .
Mal xollo en 30 euros falles pasaes i els atres ignorants pagant 470.

Anònim ha dit...

Voldria saber si els acompanyants de ls faller estan pagant els deu euros que es va acordar a la reunio de l,any passat .
Mal xollo en 30 euros falles pasaes i els atres ignorants pagant 470.

Anònim ha dit...

el comentari d'abans es referix als 10 euros del dinar i clar en eixos 10 euros passen el dia

Anònim ha dit...

el comentari d'abans es referix als 10 euros del dinar i clar en eixos 10 euros passen el dia

Eva ha dit...

totalment d´acord amb totes

Esther ha dit...

Figura si pa tu falles és menjar-te un plat de paella solament i esmorçar..... no sé jo qui és més ignorant dels dos, jejejejejejejejejejejeje!!!!!!!!!!

rocio ha dit...

Al proxim any comboiarem a les mamis dels bebes per els disfrasen i montarem una carrosa, no Roser, Jasmi i Vane? jajaja

Gemmeta perdona per que? gracies dona¡¡

El tema de l'anonim es va tractar en una reunio l'any passat, si no estas d'acord ves a les reunions i dis-ho, asi no es lloc de tractar temes com aquestos.

Anònim ha dit...

Rocío això no podrà ser perquè en els 10 € no té dret a vot en les reunions.
Per cert, molt bona la teua estrena d'ahir. Al dijous ho bordaràs ja i tot.

Anònim ha dit...

pero se esta pagant o no? perque no contesteu?

rocio ha dit...

Dulia no em dit res de vot, parlar poden parlar tots, inclus els cap... del veïnat que crida als municipals pot entrar a una reunio i parlar.

Tranquil/a¡¡¡ pues clar que es paga, no estem diguente que s'acorda l'any passat en una reunio¡¡¡¡

rocio ha dit...

a Dulia gracies per lo de ahir, estaba prou perduda, però ja em ficare al paper com toca.
La veritat que vaig flipar en la quantitat de text que tenen que apendre la resta de gent, mare meua

Anònim ha dit...

LA CABALGATA SEGUE UN DESASTRE. EXCEPTUANT LA NOSTRA FALLA , CERVANTES Y LA AVINGUDA D`ESPANYA EN LA RESTA DE FALLES NO ES PODIA VORE RES DE LES DISFRESES DELS XIQUETS. EN REALITAT HIHAVEN MES PARES QUE XIQUETS. Y DAMUNT EL ALCALDE NO TANCA ELS CARRERS I ENTRE FALLA I FALLA PASAVEN ELS COTXES COM QUI NO VOL LA COSA. ES FORTISIM. MOLT BE PER ELS NOSTRES XUQUERETS.

Anònim ha dit...

no esta pagant ningú i si no seu cregueu pregunteu

Anònim ha dit...

anonim, normal q no esta pagant ningu els 10 € xq aixó es per als tres dies de falles, i com q encara no son , pues no està pagant ningú¡¡
per cert, si eres faller/a xq no t'identifiques? xq aixo es una opinió teua i no crec q tingues q tindre por a no identificarte,a no ser q el q vuigues siga q ho averigüen els demes per tu...

Anònim ha dit...

Perdona no se a que et refereixes en ningú, perque jo se de gent que ha pagat, tambe te de dir que enguany encara no hem començat pq aixo nomes es per als dies que pague la falla. I de moment els diumenges cadascu es paga lo seu. Informat ben informat pq, si que es veritat que jo vaig sentir dir que el any pasat hi havia gent que no els va pagar, pero no tots eh!!

Anònim ha dit...

Per cert Rocio estic d'acord en tu en lo de la carrosa per al any que be per a que tots els xikotius puguen ixir. I la millor falla sense dubte la nostra,en disfresa i en organitzacio.

morales ha dit...

Pero si tantes ganes tens i tant duptes de la gent que es te que encarregar de cobrar ixos 10 €, jo em pregunte i et pregunte a tu tambe:

PERQUE NO HO DIUS EL PROXIM DIVENDRES EN LA REUNIÓ I AIXI TOTS IXIM DE DUPTES????????

Mayte ha dit...

xiques ja no hen queda res per dir, tot ho heu dit vosaltres , a mi la cabañgata infantil, pues no es el que toca pero, com els del axuquer, i les altres dos comissions res de res, i ho senc pero avore si per açi els altres menbres ho tenen en conter, perque jo personalment per anar a vore gent com un dia de mercat, pues no....

Mayte ha dit...

ai per el al anonim, jo que se, si tan interessat estas vens i ho preguntes a la reunio, jo des del meu punt de vist, no porte a ningu que el plat de paella li coste 10 euros com tu dius per que si aixi fora aniria tots els dies a ca LLopis , La Fi de la Fam, o algo aixi, pero tu mismo....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.