divendres, 14 de març del 2008

SEGUIM D'ANIVERSARI

No podem acomiadar-nos abans de felicitar totes les persones que compliran anys durant les festes josefines i/o a Pasqua:



En primer lloc, la nostra benvolguda EVA SERRANO, que complira 29 anyets (o anyots?) el dia 17-03-2008. Una fallera de les bones, que ens havia deixat uns anys però ara ha tornat, i en moltes ganes. MOLTES FELICITATS!! Que en complixques molts més i que nosaltres seguim al teu costat per celebar-ho. (Esperem un dolcet o algo, eh!)






El CUBI, que celebrarà el seu aniversari el dia gran de les falles, el 19 de març, dia de Sant Josep. Felicitats (també esperem el dolcet).




MARINA, també el 19 de març


Nova o vella, sempre fallera. Esperem que t’ho passes millor que abans en el teu nou cau faller. Et desitgem unes bones falles i un feliç aniversari.

La teva: pata, palmera cocotera, panou, pateta, Lorena, Gisela i pequeño bonsái.

FELICITATS!!




El PINTOR, que compleix 65 anys el proper 21 de març, crec que a més a més es jubila, no? MOLTES FELICITATS!!






I finalment, AIDA, el 24 de març:


Ja tens 17 anyets, abans de nàixer ja senties el soroll, la pólvora i els sentiments de ser fallereta. Ara que ja has complot els 17 ho vius com una gran fallera. El desitgem bones falles i un feliç aniversari.

La teva palmera cocotera, panou, pata, pateta, Lorena, Marina i Gisela.

FELICITATS!!
Rojuel

9 comentaris:

Anònim ha dit...

VOS DESITGE A TOTS MOLTES FELISITAS I QUE EN FEU MOLS MES....

morales ha dit...

Felicitats a tots aquestos falles, esperem el dolcet!!!jejeje

rocio ha dit...

Eva que se mos ompli la peixeraa¡¡

si tots tenen que dur dolçet, mes el que ens fiquen les falleres quant les repleguem i tot lo de mes, acabarem falles amb un quant kilets, encara que en estos dies se crema molt

Moltes felicitats a tots i poc a poc anirem felicitan-vos a cadascun el seu dia.

Esther ha dit...

Moltes felicitats a tots els peixets!!!!!!!!!!!!! però en especial a al meua germana preferida, que anem a passar unes falles de lujo!!!!!!!!!!!! Bo jo tb tanque la paraeta fins el 21/03/08. A PASSAR MOLT BONES FALLES!!!!!!!!!!!

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats a eva, el kubi i aïda, pero sobretot i en especial al pintor, q arriba a una edat claU en la vida , ara a agafar la merescuda jubilació i a fer viatgets en l'incerso¡¡¡¡

elsa ha dit...

MOLTES FELICITATS PER A TOTS!!!!Molt especialment per al meu cuñat q sempre esta ahi quant fa falta.Ja estas fet un uelet rei...jejeje.besets

Anònim ha dit...

Eva moltes felicitats, ja eres un any mes ueleta¡¡¡
Que com han anat les falles? de muerte ah¡ jo encara estic mala, pero be avore si quedem i ho celebrem no?

Eva ha dit...

Hola Deme, moltes gracies!!!la edad ja va notant-se pero encara he donat la talla estes falles!!! la veritat es que de luxe, i segur que tu també!!!
tenim que quedar sense falta,Fran i jo comentarem de fer un soparet o dinaret ara quant ens recuperem 1poquet de totes aquestes festes!!de tota forma antes podem quedar per fer una cerveseta, no???

Eva ha dit...

Va a la semana que ve el dia que acabes a les 8 i no tingues res que fer em toques i quedem per fer cervesseta!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.