dimarts, 11 de març del 2008

EL DIMECRES "LA MONTEM"


... i ja sabeu que necessitem de la vostra ajuda; vos esperem el dimecres per la vesprada.

7 comentaris:

rocio ha dit...

Eixa falla la tindrem que montar en el campet, perque en el canto de les escoles no cap¡¡¡

Anònim ha dit...

que tan gran es? bueno es broma que nervios que esta ahi la monta de la falla i per lo tant el compte enrere per la cremà, xuquerets aprofitem el poc que mos queda de aquestes falles que sa arriba el final ya.

Anònim ha dit...

jejejejejeejej, bueno aço es impresssionant , sobretot voreu i la veritat que jo no se si aço valdria la pena tindreu a aSueca,ejejejejejje, ahi si que ploraries agust si.....
maremeua i sense ser fallera major les llagrimes et caurien a grapats,ejejejej

Anònim ha dit...

ah perdon soc Mayte

Anònim ha dit...

Soc Cuenca.Faig un comunicat a tot el barrio indu jajaja que el próxim dissabte pel matí,que la carretera n-332 estara tallada per planta de la falla infantil.aquesta planta esta capitaneja per la nostra fallera alcadessa Rita Barbera per ajudarme a plantarla, ja que tots HdP estareu plantant la falla gran desde el dimecres.
la planta es compon per dos super grues de prades, ademes la nostra alcadessa mos deixara la grua que s'utilitza per plantar la falla de l'anjuntament de valencia. també rita ens fara un obsequi de dur la mascleta al canto de l'escola cervantes "per darrere" jejeje per gaudirla. Rita, amb el seu gintonic, vindra acompanya per la fallera major de valencia que ficara veu al comensament de la mascleta, senyor pirotecnic pot comnsear la mascleta, chiki chiki chiki masclesta jajajajajaja.
convide a tota la comisio al balco de la finca d'enfront per vore en privilegi i riguros directe la mascletaaaaaaaaaaá,enrecordeu-vos de dur puntals per falcar-vos jajaja.Y el chiki chiki se baila asi:((himne borracho de la Xuquer))
1; breake-vasito, 2; el deshielito, 3:michel-casalla , 4;robo-colocó.Lo baila la Xuquer, lo baila fulgencio, y lo bailas tu que ya sabes(¿de quien?) jejeje
bones festes.
ens vegem en la planta

Anònim ha dit...

jeejejejejejej,ai Cuenca, estas poc xafat, pero si el monument gran es aixi de grandios el monument infantil no pot quedarse darrere, veritat?
Supose que ens vas a impresionar, per algunes fotos que he pogut apreciar va a ser increible...
Ara pero no se si necesitarem 1 o 2 grues per a transportar tots els ninots al carrer de CRONISTA RIbera, i si necesites una maneta, ja ho saps ,açi esta la Colla Bibero

Anònim ha dit...

vaja palo de falla que ens an plantat per als dines que ens costat

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.